2454
2445
عنوان

دوست پسر جدیدم بیش از حد چاقه

3720 بازدید | 48 پست

...مال ی شهر دیگه س 

و من دوبار رفتم دیدنش تو عکساش انقد چاق نبود

ولی از نزدیک  ب حدی شکم گنده س ک افتاده پایین 

و کنارش بودن یجوری چندشه

اما پولداره ...خیلی خرج میکنه ....و خیلیم عنق بودن منو تحمل میکنه😐

جدیدا هر پسری ک میاد سمتم همینجوریه

یا هیکلش یا وضع مالیش رو اعصابمه

پسرای پرفکت هم باهام نمی مونن انگار برای اونا کافی نیستم....

این موضوع منو خیلی عصبی کرده!

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2442

همینه دیگه... هیچکس کامل نیست عزیزم

وزن اولیه: ۱۰۶😐 وزن فعلی: ۷۴🙂 وزن هدف: ۶۲😍          من به اهدافم میرسم💪🏻🔮  اگه عاشق رمان هیجان انگیز و تخیلی هستی خوشحال میشم یه نگاهی به رمان منم بندازی😍💙 (هم تاپیک میزنم و هم تو روبیکا میزارم)  برای اطلاعات بیشتر کاهش وزنم روبینوم رو malakeabann@ ببین، همه چیو کامل توضیح دادم💙             روش کاهش وزن: کالری شماری، حذف قندمصنوعی، فست فود، هله هوله، خوردن چربی سوز(قهوه،چای سبز،زیره،سرکه سیب) و ۸ لیوان اب، ورزش روزانه ۳۰ دقیقه الی بیشتر...  به هیچ عنوان درخواست دوستی از طرف اقایون قبول نمیکنم❌   مراقب باش...آن که درون من خفته است یک کودک نیست! یک عقرب است:) (گاهی یه حرف حتی تو مجازی،باعث میشه روزت ساخته بشه😍🦋ممنونم که بهم انگیزه میدی،من کیف میکنم💙) 
بش بگو عزیزم کمتر بخور جمعتر بشین مریض میشی بااین وضعت 

😂😂😂وای نمیدونم چرا خندم گرفت

کاربری قبلیم zzzfff بود.هراتفاقی ک افتاد دیگه مهم نیست مهم الانه ک من  میدونم یه قدم به خدا نزدیک تر شدم و از همون خدایه بزرگ و مهربون میخوام ک آرزوهامو برآورده کنه خداجون میدونم دست خالی برم نمیگردونی♥️
2456

دوس پسر چاق ک خیلی  خوبه

منم یه دوس پسر داشتم چاق بود هر وقت میخواستم برم بیرون مامانم میگفت اع قرار داری با کی؟منم میگفتم یه مرد خیکی!

دوتایی میخندیدم و میگفت عیب نداره برو

چ دوردن طلایی ای داشتم

یادش بخیر

بش بگو عزیزم کمتر بخور جمعتر بشین مریض میشی بااین وضعت 

فک کنم مریضم شده ...نمیدونم چجوری خورده ک در این حددد چاق شده

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻
2392