2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 77 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اتفاقا فاصله سنی کم برا بچه ها خیلی بهتره.شما اذیت میشی ولی بعدش خودتم راحت میشید.بسپرید به خد ...

ممنون از دلداریتون . والا هنوز تو شوکم بخودم نیومدم سر اولی چند بار اقدام و دارو و دکتر الان باپیشگیری

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
ممنون از دلداریتون . والا هنوز تو شوکم بخودم نیومدم سر اولی چند بار اقدام و دارو و دکتر الان باپیشگی ...

اره میدونم.من خودم با اینکه دخترم ۵سالشه شوکه شدم.چون اصلا انتظارشو نداشتم.ولی میدونم هیچ کار خدا بی حکمت نیست میسپارم به خودش

من بیچاره پسرم ۱۶ ماهشه بیبیم مثبت شده از دیروز گریه میکنم شوهرم راضی به سقط نیست

عزیزم اصلا فکر سقط رو از مغزت خارج کن، گناه داره گلم، خدا کمکت میکنه بزرگش میکنی اصلا این کارو نکن و از خدا برا این نعمت تشکر کن، خیلیا تو انتظار بچن ولی باردار نمیشن طفلیا، من خودم یه پسر پنج ساله دارم از همون اول میگفتم بزرگ شه بعد باردار شم برا دومی تا الانم مواظب بودم و باردار نشدم و فعلا هم قصد دومی رو ندارم و دودلم ولی هی به خودم میگفتم اگر یه موقعی باردار شدم برا دومی شکر میکنم خدارو و میگم خدا صلاحمو از من بهتر میدونه، تا الان باردار نیستم ولی اگرم بشم حتی یه درصدم به فکر سقط نمی افتم، من حتی پسرمو هم یه سال بعد عروسیم باردار شدم من خیلی بچه دوس داشتم ولی چون دانشجو بودم میگفتم هنوز زوده ولی بدون اینکه بفهمم باردار شدم با اینکه ۲۲ سالم بود و دانشجو ولی با آغوش باز پذیرفتم و یه درصدم به سقط فکر نکردم حتی

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
برا رفع کیست و افزایش هورمون زنانه . سر پسر اولم چندماه باردار نشدم الان یبار با پیشگیری باردار شدم ...

آخه کیست ندارم 

ولی میرم میپرسم مرسی عزیزم

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
آخه کیست ندارم  ولی میرم میپرسم مرسی عزیزم

اصلا ربطی نداره بدنو سالم میکنه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
عزیزم اصلا فکر سقط رو از مغزت خارج کن، گناه داره گلم، خدا کمکت میکنه بزرگش میکنی اصلا این کارو نکن و ...

عزیزم بچم خیلی شلوغه من کلا میخاستم بچه نیارم . اینبار نمیدونم چیشد اصلا به هرچی فکرمبکردم جز بارداری . کمرم بشدت درد داره پسرم اسهال استفراغ شده بغلمه 

اره میدونم.من خودم با اینکه دخترم ۵سالشه شوکه شدم.چون اصلا انتظارشو نداشتم.ولی میدونم هیچ کار خدا بی ...

تو شوکم هم گریه میکنم و هم عمقا ناراحتم

نه بابا.البته من آرزوم بود که دومی و یه جور باردار شم که تا ۳ ماه متوجه نشم ولی باورم نمیشه.به نظرم ...

مبارکه خدا را شکر کن عزیزم یه وقت ناشکری نکنی خیلی ها آرزوش دارن