2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 77 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلا عاشق این مدل بارداری بودم.درسته قصدشو نداشتم.ولی همیشه میگفتم خوبه آدم اوایلش و نفهمه تا کمتر ...

من بچه شیرمیدادم توشیردهی هم اصلن پری نشدم فک کن نمیدونستم اصلن چن وقتمه دیکه باسونو مشخص شد 

آره آدم اولش شوکه میشه امابعدش خوبه دیگه

من کلا ویار ندارم.سر دخترمم نداشتم.البته مادرمم نداشته.شما آخرین پریدتون کی بوده؟

عزیزم میشه اگه باردار بودی برای همه منتظرا دعا کنی و برای منم دعا کن حاجت روا بشم اسمم زهراس دلم خیلی شکسته😭😭 انشالله بچه ات خوش قدم باش😘

آخی بچه ت کوچولوعه سخت میشه.باید مواظب میبودی.دیگه شده راضی به سقط نشو قتل نفسه.سعی کن کمک بگیری.دوس ...

ممنونم جانم بگم شوهرم یماه ماموریت بود اواخر پریودی اونم با کا . ندوم جلوگیری کردیم باردارشدن کسی نمی‌فهمه و باورنمیکنه ماه‌های قبل اصلا مراقب نبودیم اینماه سفت و سخت مراقب بودیم دنیا رو سرم خراب شد پس پسرمم الان اسهال استفراغ شده تا زمین میذارم گریه میکنه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
ممنونم جانم بگم شوهرم یماه ماموریت بود اواخر پریودی اونم با کا . ندوم جلوگیری کردیم باردارشدن کسی نم ...

عزیزم اتفاقا فاصله سنی کم برا بچه ها خیلی بهتره.شما اذیت میشی ولی بعدش خودتم راحت میشید.بسپرید به خدا هرچی بخواید همون میشه

براچیه  داروخونه داره

برا رفع کیست و افزایش هورمون زنانه . سر پسر اولم چندماه باردار نشدم الان یبار با پیشگیری باردار شدم میگن مغربی اثر کرده . بدون ضرره گفتم از دکتر بپرس نترسی . تضمینی هست

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده