چیکار کنم با مردی که اصلا اهنیتی نمیده که بریم سر خونه زندگیمون، خونمون امادست جهیزیه هم تکمیله فقط مونده عروسی که من میگم میخوای بگیرنمیخوای هم نگیرفقط بریم سر زندگیمون، ۸ ماه باهم در حد اشنایی بودیم، ا سالو ۴ ماه نامزدی ۸ ماهم هست عقدیم وضعیت مالی هم خیلی خوبه ینی ۵۰ تا عروسی هم بخواد میتونه بگیره ، مت جدیدا خیلی عصبی شدم حالم خیلی بده نمیدونم دیگه چیکار کنم🥺🥲 قرار بود ۱ سال نامزد باشیم بعدش عقدو عروسی باهم ، عقد کردیم کفت عروسی ۲ ماه دیگه الان ۸ ماه شده هنوزم میگن برج ۲/۳ سال جدید🥲 خیلی حس بدی دارم دلم میخواست اصلا باهاش عقد نمیکردم کسیکه اصلا اهمیت نمیده، بچه هم نبودیم دوتامون بالغیم ینی این انتظاره خیلی الکیه
از ۴ فروردین ماه رمضون شروع میشه تا ۴ اردیبهشت ، بعدش هم که عید فطر شروع میشه و اون موقع حتما خیلی گرون تر میشه مخارج عروسیتون ، خودت و خانوادت فشار بیارین تا زودتر عروسی به راه بشه ، اگر هم نمیخوان عروسی بگیرن که چه بهتر ، با پولش برید مسافرت
دیشب کسی نبود و به وقت گریستن ، جز صفای آینه همدم نداشتم ، عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم
وای خیلی حال بدیه خسته شدم بخدا تو خونمونم تا میگم یه چیزی میگن برو خونه خودت☹️
میدونم چقدر سخته
من اصلااااا دوران نامزدیمونو دوست نداشتم درکت میکنم
دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔 باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔 چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌 هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست... یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔 این تاپیک رو بخونید♥️