2410
2396
عنوان

لنفاویی و سرماخوردگی کودکان

68 بازدید | 4 پست

مامانا

پسر من دو ماه پیش سرماخوردگی شدیدی گرفت گوشش عفونت کرد لنفاویی زیر گوشش متورم شد سه بار دکتر بردم 

فوق تخصص گوش و حلق وبینی متخصص کودکان برای تورم لنفاویش گفتن بخاطر عفونت و انتی بیوتیک دادن  

اما بعد از بهبودی از سرماخوردگی لنفاویش کم کم داشت کوچیک میشد 

که دو باره هفته پیش سرماخورد بازم دکتر بردم گفتن ویروسه 

بازم اون تورم زیر گوشش متورم شده دارم دیونه میشم 

الانم تب کرده 

این تورمه طبیعیه؟ کیا تجربه شو داشتن تروخدا 

امشب باز بردم دکتر گفت 

لنفاویش واکنشیه برای سرماخوردگیشه اما اگر تا بیست روز خوب نشد برو دکتر عفونی

اما دکترای قبلی که رفته بودم گفتن تا دو ماه طول میکشه تا خوب بشه نگران نباش

سلام گلم

دخترم اینحورشد ۳ماه درگیر بودم تا می اومد خوب بشه باز سرمامیخورد بعد سری اخر دکتر کواموکسی کلاو۶۲۵داد  که خیلی قوی بود.

خوب شد و گفت یه هفته بعد از بهبودی ببرش ازمایش.تا مطمین بشی غدد لنفاویش از سرماخوردگیه.بردم وخوب بود شکرخدا.

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بوی بهار می شنوم ازصدای تو/نازکترازگل است گل ِ گونه های تو/ای درطنین نبضتو آهنگ قلب من/ای بوی هرچه گل نفس آشنای تو/ای صورت تو آیه وآیینه خدا/حقاکه هیچ نقص نداردخدای تو/صدکهکشان ستاره وهفت آسمان حریر/آورده ام که فرش کنم زیرپای تو/رنگین کمانی ازنخ باران تنیده ام/تاتاب هفت رنگ ببندم برای تو/چیزی عزیزتر ز تمام دلم نبود/ای پاره ی دلم، که بریزم به پای تو/امروز تکیه گاه تو آغوش گرم من/فرداعصای خستگی ام شانه های تو/درخاک هم دلم به هوای تو می تپد/چیزی کم از بهشت ندارد هوای تو/همبازیان خواب تو خیل فرشتگان/آوازآسمانیشان لای لای تو/بگذارباتوعالم خود راعوض کنم/یک لحظه توبه جای من ومن به جای تو/این حال و عالمی که تو داری، برای من/دارو ندارو جان ودل من برای تو  

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لنفاویی کجاس متورم شده بوذ؟ 

زیر گوشش(گردنش)

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بوی بهار می شنوم ازصدای تو/نازکترازگل است گل ِ گونه های تو/ای درطنین نبضتو آهنگ قلب من/ای بوی هرچه گل نفس آشنای تو/ای صورت تو آیه وآیینه خدا/حقاکه هیچ نقص نداردخدای تو/صدکهکشان ستاره وهفت آسمان حریر/آورده ام که فرش کنم زیرپای تو/رنگین کمانی ازنخ باران تنیده ام/تاتاب هفت رنگ ببندم برای تو/چیزی عزیزتر ز تمام دلم نبود/ای پاره ی دلم، که بریزم به پای تو/امروز تکیه گاه تو آغوش گرم من/فرداعصای خستگی ام شانه های تو/درخاک هم دلم به هوای تو می تپد/چیزی کم از بهشت ندارد هوای تو/همبازیان خواب تو خیل فرشتگان/آوازآسمانیشان لای لای تو/بگذارباتوعالم خود راعوض کنم/یک لحظه توبه جای من ومن به جای تو/این حال و عالمی که تو داری، برای من/دارو ندارو جان ودل من برای تو  
2442