2454
2396

من عامو مامانم و زنش هر وقت میومدن اینجا مامانم کلی غذا درست می‌کرد چجوری بگم ماهی بود مه خودمون گوشت نداشتیم بابام قرض می‌کرد میرفت براشون گوشت مرغ می‌گرفت درست میکرد حتما هم باید سوپ جو باشه چون عنش خیلی دوست داشت.... اینم بگم من عموی مامانم رو مثل بابام دوست دارم حتی سرمو میزارم رو پاش میخوابم ولی اون نه 

هروقت میرفتیم خونشون میگفت وووووووای زنامووووووو میدونستم می‌آید اینجو براتون یتیمک درست کردم حسن اقووو هم فرستادم نون سنگک کنجیدی بوسونه بیاد سبزیم که داریم 

یه چند بار که اومدن و ما رفتیم همین جریان بود غذای لاکچری شونم که یخنی یا همون دیزی بود با دنبه زیاد و بدون گوشت 

یه شب که اومدن تو سوپ روغن ا. سهال آور ریختم تا اومدن پریدم بغل زنامووو گفتم چقد دلم برات تنگ شده بود اونم خیلی خفن باور کرده بود سفره که پهن کردیم تا تونستم براش سوپ کشیدم ولی خودم نخوردم چیزی هم نگفتم همه سوپ خوردن افتادن از فرداش به گند زدن 

دیگه بعد از اون جریان زنامووو چیشی نیومد که نیومد دلم خنک شد 

نهایتش اینه ناخن کردم تو چاییشون ببینم چقدر داغه

مادر گناه زندگیم را به من ببخش !/زیرا اگر گناه من این بود،از تو‌ بود !/هرگز نخواستم که تو را سرزنش کنم/اما تو را به راستی از زادنم چه سود؟/از بیم آنکه رنج تو را بیشتر کنم /می خندمت به روی و نمی گویمت جواب /مادر!چه سود ازین که بهم ریزم این سکوت؟؟/مادر ، چه سود ازین که براندازم این نقاب؟؟من برآنم که در این دنیا،خوب بودن به خدا_سهل ترین کارست و نمیدانم که چرا انسان تا این حد ،با خوبی بیگانه است و همین درد مرا سخت می آزارد 💔                                     دیگر کدامین آشنا از پشت خنجر زد ؟                                 دیگر کدامین دوست با دشمن کنار آمد؟               ‌‌‌‌.                آنجا با هر که زیستم کشت مرا/هر همخونی به خون آغشت مرا/صدها دست که دوست می خواندمشان/صدها خنجر شکست در پشت مرا                                                         چه انتظار عظیمی نشسته بر دل ما /همیشه منتظریم و کسی نمی آید 

جنوبی

من یک خانم هستم. مامان کیوت 🦩 ‌ کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) ⁧،‌وقتی خوابیدن میشہ بهترین لذت زندگیــت،شک نڪن به زندگی باختی!‌  میکشم دود. خاطرات میرن هوا .... دوستان  قبل از گزارش. و تعلیق منو با خبر کنید تا فکر خرید سیم کارت جدید باشم  با تشکر .  بانوی کرمانی .  من زندگیم دخترمه .  تو قلبم یه هاچ‌بک خوابیده  . عاشق دخترمم.  فقد دعا کنید سال دیگه همین موقع شمع طلاقم رو فوت کنم 🦩.  بریدم ...

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2442

متوجه متن شدم با اینکه متوجه نشدم 😁

لطفا قبل از تگ کردنم بخونین:عذرخواهی میکنم برای اینکه نمیتونم در خصوصی فعالیت داشته باشم🙏هر آنچه بلد بودم در تاپیک هام گفتم.اگر جایی تگ بشم حقیقتا نمیتونم پاسخ دهم .عفو کنین🙏 

😂😂😂😂

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
☀️حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد 

یبار پسر عموم امد خونمون از لج اینکه بم نیگ‌کوتوله ی سژل اب بالا در گزاشتم تا اومد ت اب ریخت ت سرش 

ت نوشتبشم فلفل ریختم دادم خورد تا اونجاش سوخت

حالا ک‌ی نگاه ب امضام‌انداختی ی صلواتم مهمونم کن ب عشقم‌برسم🙂💜.                                                            کبودِت کنـم  یقه اسکی بلدی بپوشی؟:)                               _مَن هَمانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ مَن هَمان مسئله ی ساده ولی مجهولم،،                                                          ب قول تتلو ک میگه؛ اونی ک‌ماله ت ارو فحششم بدی بازم‌ماله توعه! ولی اونی ک ماله ت نیسترو‌دستو پاشم زنجیر کنی بازم میره... چون مال ت نیست... هشت میلیارد ادم ت دنیا شونزده میلیارد چهره؟!😂                                                                              ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن..در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده..دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره..دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا..میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و..هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ..اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه..فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است،🚶‍♀️🚬                                                      
2456

من پسرکوچیکم سه ماهش بود ۳۰نفر مهمان داشتم. شام خوردن میوه و آب هویج بستنی و شیرینی و همه چی . بعد میخواستن شبم بمونن. تا بالاسرمم ظرف بود. فشار ابو‌کم کردم از ترس قطع  شدن آب رفتن .واقعا دیگه نمی‌تونستم. پسرم همش گریه میکرد اونا هم تازه میخواستن رختخواب بیارم براشون😕

تو کاپوچینو مادرشوهرم توف کردم

من چایی درست کردم بعد نخورد گفت کاپوچینو 

بعد کاپوچینو با شیر هم‌ دستور داد

منم توف کردم توش😂

من یک کاربر قدیمی‌ام که پسورد اکانت قبلیش رو گم کرده ؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿

منم عمه نامردم اومده بودخونمون طبق معمول پشت سرمامانم داشت چرت وپرت میگفت وبابامو پرش میکرد.مامانمم داشت نون میپخت واسه گوزوها.خیلی زورم اومد.توچایی عمم تف کردم بردم براش دلم خنک شدعوضی نون ونمک مامانمومیخورد ونمکدون میشکست

تو کاپوچینو مادرشوهرم توف کردم من چایی درست کردم بعد نخورد گفت کاپوچینو  بعد کاپوچینو با شیر ...

دوست دارم نفس

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای سلامتی نی نی تو دلی م صلوات میفرستی؟🤩❤♥️