2581
2640

فکر نکنم

ثبت نام دارن الان؟

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

خب اگه تو یکیش اسممون دربیاد تو اون یکی درنیاد موردی نداره؟

عزیزم شماوقت ثبت نام یه بندتیک میزنی که فقط دراین قرعه کشی شرکت کردم توسیستمشون مشخص میشه دوجاشرکت کردی دفعه قبل خیلیاتوسایپاوایرانخودرو همزمان ثبت نام کردن وازسایپااسمشون دراومدحتی پیام تکمیل وجه براشون اومداماحذف کردن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
برا طرح مادران هم باید حتما حساب هایی که خودشون گفتن باشه؟میدونم وکالتی نیس 

نه حسابی روپروفت قبلاواردکردی 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
2456
همون موقع ثبت نام پول بلوک میشه یا همون سه روز قرعه کشی؟

ازروز۱۷پولت بلوکه میشه

ببخشید انقد مزاحم میشم یه سوال دیگه هم دارم😑 مثلا یکی ماشین به اسمشه قرعه کشی دربیاد میتونه همون ...

نه گلم دگه توسایت مشخص میشه 

2669