2410
2445

تازع عقد کردع بودم جلو شوهرم باکلاس بودم مثلا خواستم بگم پول پیش گفتم پیش فیل

«تُـ♥️ـــــــﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩــــــ♥️و» هَمون پادشاهی کِ قَــــــــــﮩﮩ٨ﮩ💛ـﮩ٨ﮩﮩــــــلمروش قلب منع ️  بعد من ܣࡅ࡙ܟ݆ߺࡏࡑ ࡅߺ߳ܭܝ‌ߊ‌ܝ ܩࡍ߭ ࡅ࠭ܟ߭ߺࡐ‌ߊ‌ܣܠ ࡄ݅ܝܠ🖖🏾 . مــث ما ت دنــیا لعنتی کمه.. ••══✿✿✿══•• 🔗🤍🙂️. . یکی نوشت) : یکی خوند) : یکی مرد) : یکی موند) : من می نویسم) : توبخون) : من میمیرم) : توبمون ~ 🖤) :️   عزیزان میشه یه صلوات بفرستید خوشبخت بشم خوشبخت هستم می خوام با دعای شما عزیزان خوشبخت تر بشم🫀❤

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2442

تلفن خونمون زنگ خورد برداشتم گفتن بلو اله

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..

با خانواده رفته بودیم بیرون بعد شوهر دختر عموم از پشت سر شبیه به اون یکی عموم بود از پشت بغلش کردم وقتی چرخید ابروم رفت 🙂

مادام مرلو بعد از رماتیسم انگشتانش با پیانویش خداحافظی کرد.او معتقد بود وقتی شوری را نتوانیم فروبنشانیم برایمان بار خاطر است.باید آن را دور ریخت تا جا برای شورهای تازه پیدا شود.
2456

من یادم نیست چون ۵ ۶ سالم بوده ولی خالم تعریف میکنه تو مراسم ختم بابابزرگم هی میگفتم دیپگلیلی دیپگلیلی قر ریز میدادم بعد با پسرعمم اینا میخندیدیم😐 خالمم فرستاده بودن جمعمم کنه میگفت خودمونم خندمون گرفته بود

امروز توی زنگ ادبیات فارسی بود 

بحث این بود ک فقط ایرانیا میتونن ۴۰ تا فعل پشت هم ردیف کنن و جملشون معنا بده

منم رفته بودم تو فاااز

گفتم خانم مثلا میشه گفت 

رفتم دیدم نشسته داره میخوره😐☹🤦‍♀️

میخواستم ادامه بدم همینجور دیگه اینو ک گفتم خودم موندم 

کلاس رفت رو هوا 

چون قبلش خواب بودم بچه ها گفتن تو نمیخواد هیچی بگی بگیر بخواب🤦‍♀️☹😂

*(میگه کــıllıllı :م‍‌ن‌ازدی‍‌وان‍‌ه‍‌ادی‍‌دم‌ه‍‌زاران‌ع‍‌اق‍‌ل‌م‍‌رده◉彡.....مـیخوامــ یهــ شـعـبـدهـ بـازشــمــ↻ ولــی غـیـبــ‌شم دیـگهـ ظـاهـرنـشـمـــ !!:)..ღگاıllıllıهی جور دیگََر بایََّد دید زیرا جَهان جور دیگَر است..☘🍃..آّـّבّمّاّ شّوّخّےّ شّوّخّےّ زّـّבّنّ گّنّجّشّکّاّ جّـّבّےّ جّـّבّےّ مُّّرّـّבّنّ..♡بعضے وقتـاهم میـشـہ تو تنهایے.. بـہ خـود رسیـد.! بـہ خــــــدا..ツبـہ بخــشـش✦میشـہ اشک ریخـتو خالے شد=)میشـہ بخشیـد وگذشـت.! میشـہ رفتـو رسیـد!🚶🏻‍♀✨................◁❚❚▷موزیک تنها دلداری منه...‌‌‌‌‌‌‌‌♬═✧وقتیــ بـہ روی مـا دریچه‌اے بـہ نـام اطمـینان بسّته شُّــدتماıllıllıم *آزادی* هاےزمین را قفسّ فرا گرفت✯↻ سِِِفََِیدّ عَِیَََِِن ِِِکَََف ِِِبهََِِشَِت💟 اََّماَِ هََِنوُُُ بُّغّضَِ تُوُ گََِلُو مََّنِِه چِِ زِِشَِت🥺
واییییییییییی این خیلی جررره

سمه 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..
2392