2454
2445
عنوان

هرکسو دوستداشتم دلمو شکست

200 بازدید | 18 پست

بچه ها من از هرکس خوشم اومد نشد که باهاش ازدواج کنم و الان خیلی حس دل شکستگی و ناامیدی میکنم حس میکنم بخاطر اینکه خوشگل نیسم

هرچی به مادرم میگم بیا بریم دکتر زیبایی گوش نمیده 

همش ساز مخالف میزنن

من باید چیکار کنم خداااا خستم از همه چی

ربطی نداره منم مثل توام سیاست ندارییم محبت زیاد کنی زده میشه تا فهمید براش میمیرم تغییر کرد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محبوب همه باش...معشوق یکی

محبت روب همه ببخش...عشق روب یکی

آنانکه میگویندبرای تومیمیریم دروغ میگویند

ماراست میگوییم ک ب عشق هم زنده ایم

خوبان فراوان دیده ام اماشماچیزدیگری

بایدخریدارم شوی تامن خریدارت شوم

ازجان ودل یارم شوی تامن گرفتارت شوم

من نیستم چون دیگران بازیچه بازیگران

اول بدست آرم تورا بعدا گرفتارت شوم

2442
2456
محبوب همه باش...معشوق یکی محبت روب همه ببخش...عشق روب یکی آنانکه میگویندبرای تومیمیریم دروغ میگ ...

‍بگذار دوام‍ آوردن هُنر ‍‍ط ‍باشد🌱                     ‌‌‌‍کاربر96                              ‍

نمیدونم چرا منو انقدر خواست 

من ۵ سال پسش زدم و نخواستمش ولی اون همه ۵ سالو تلاش کرد برام و منم بلخره عاشقش شدم

ولی همیشه با خودم فک میکنم میگم چرا اخه از چیم خوشش اومد 😅

خوشگل نیسی؟؟

قیافت کاری نمیتونی بکنی چون اختیاری توش و در انتخابش نداشتی.

اما ببین اگر میتونی برو قیافت یکم تغییر بده در صورت امکان .

ولی ببین تو باید خودت قیافت قبول کنی این معنیش این نیس مثلا خودمو میگم که بهت بر نخورهمن مثلا دماغم بزرگه این درس نیس بیام بگم من دماغم خوشگله و.... این فریب دادن خودمه .

من باید واقعیت رو قبول کنم که من دماغم بزرگه و باهاش کنار بیام این یعنی عزت نفس.

عزت نفس این نیس که علارغم نداشتن بینی مثلا زیبا بیا بگم من بینیم قلمی و خوشفرم هست این اشتباه هست و بعد یه مدت باز فکرم درگیرش میشه.

پس تو خودت هر جور هسی قبول کن و زندگیت بکنتازه شاید تو قیافت خوشگله خودت فکر میکنی خوب نیس قیافت.