نه ایمانی ،نه پرستشی ،نه معبودی،خودشان ب جان خودشان افتاده اند! راه ب راه دل میبرند و دل میشکنند! این بود اشرف مخلوقات؟! این را از پچ پچ فرشته ها شنیدم. که خدا گفته بود ب حال خودشان رهایشان کنید برگردید!!!🥀
اول یه فکری برای مرد سالاری بکن بعد از این حرفا بزن
نام کاربری فانه/مردا نیان تو تاپیک هام/ من یاد گرفتم که هیچکس مقدس نیست چون پدر یا مادره یاد گرفتم به هیچکس به خاطر سنش یا مادر و پدر بودنش احترام نذارم فقط به آدم هایی احترام بذارم که شعور و شخصیت دارن که رفتارشون خوبه
خب چراماپریودشیم ولی شما نشیدچرا ماحامله شیم شما نشیدچراچون دختریم مارو محدود میکنن ولی شمارونه
یه عدد تنبل که کلی برنامه ریزی میکنه که اگر انجام بده الان موفقیتش تضمینیه ولی ب محض بازکردن صفحه اول کتاب خوابش می بره🦦🦉 نگاه نکن #ساکتم دهنم باز شه چیزایی بارت میکنم که معنیشو تو #گوگل سرچ کنی :) 🐈⬛🩸️ آره حاجی من خیلی آرومم برای همین واسه سواستفاده راه حل های فراوانی وجودداره ولی فکر نکن نمیفهمم چرا ولی دارم سطح بیشعوری تورومیسنجم دیدی دیگه نیستم یعنی سیفونتو کشیدم پایین🗿⚰️
حاضرین هر ماه پریود بشین و بچه به دنیا بیارین؟! اگه اره باشه ما میریم سربازی😁
هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 👊🌱 هم مرگ بر جهان شما نیز بگذرد... هم رونق زمان شما نیز بگذرد... بادِ خزانِ نکبتِ ایّام ناگهان... بر باغ و بوستانِ شما نیز بگذرد... در مملکت چو غرّشِ شیران گذشت و رفت... این عوعو سَگانِ شما نیز بگذرد... آن کس که اَسب داشت غبارش فرو نشست... گَردِ سُم خَرانِ شما نیز بگذرد.... شب همیشه شب نمیمونه ✌️😇🌞🌄
اضافه کنین چرا باید یه خانم کلی حرف بشنوه از خانوده شوهر.پرا یک زن باید برای نازایی رنج بکشه.چرا یک زن باید کلی هورمون بزنه و تزریق کنه واس مادر شدن،چرا یک زن به راحتی طلاق میدن و مهریه شم نمیدن.چرا یک زن از شوهر کتک میخوره ولی من برعکسشو ندیدم.چرا یک زن محدود میشه بعد ازدواج چرا دختری که سنش بره بالا ازدواج نکنه کلی حرفه اما برای پسر نهههه.چرا و چرااا و.چرااا.البته همه این ها در همه خانوما نیست کلی گفتم که جنس زن سختی بیشتری کشیده
هرکس به اندازه فرهنگ و ادب خانوادگیش نظر میده.پس درست صحبت کنیم😊