2410
2445
عنوان

کی دلیل نفس‌کشیدنتونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 50 پست
میدونم خیلی سخته واست شاید یه امتحانه دردناکه...ایشالا اتفاقای خیلی قشنگی برات میفته بعد این‌ماجرات ...

Nt بالا

کام سوراخ

بیرون زدگی روده 

نشستم دکتر دردای بچمو برام شمرد مادرش بمیره الهی

کاشکی باهاش بمیرم برم اون دنیا شیرش بدم

اِنقَده موندم که بیای..این زندگی روح منو بُرد💔

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل چیه؟ الکی نری سقط کنی چندجا برو هر دریو بزن نذار با حرف یکی دوتا سونو و دکتر از دستش بدی

Nt بالا ینی ۳ و خورده ای

سونوگرافی صدرا تهرانپارس رفتم شنیدم خیلی دقیقه 

خودمم تحت نظر مرکز ناباروری ابن سینا هستم سونوی ابن سینا گف فقط nt بالا هس ازمایش امنیوسنتز برام نوشته سه هفته دیگ

Nt بالا کام سوراخ بیرون زدگی روده  نشستم دکتر دردای بچمو برام شمرد مادرش بمیره الهی کاشکی ب ...

نگو اینو....چقد ادم نابود میشه براتون دعا میکنم هم خدا بهتون صبر بده هم ویژه نگاه ویژه بکنه ب دله شکستتون(:

2442
نگو اینو....چقد ادم نابود میشه براتون دعا میکنم هم خدا بهتون صبر بده هم ویژه نگاه ویژه بکنه ب دره شک ...

قربونت بشم عزیزم ممنونم از محبتت♥️ فیلم سونوگرافیشو نگا میکنم قلبم آتیش میگیره از سوزه دل انقدر گریه میکنم😞

Nt بالا ینی ۳ و خورده ای سونوگرافی صدرا تهرانپارس رفتم شنیدم خیلی دقیقه  خودمم تحت نظر مرکز ن ...

عزیزم دوس ندارم بهت امید الکی بدم و بعد ببینی نشد

ولی من جای تو باشم چندجای دیگه هم میرم و مطمئن که شدم بعدش سقط میکنم

خیلیا هستن ازمایش امینو میدن و میبینن مشکلی نیس،خیلیا هم هستن که سقط میکنن

از ته دل برات دعا میکنم خدا کمکت کنه

عزیزم دوس ندارم بهت امید الکی بدم و بعد ببینی نشد ولی من جای تو باشم چندجای دیگه هم میرم و مطمئن که ...

ممنون عزیزه دلم من امیدم دیگ خاموش شد دیگ کجا برم اخه جای معتبر توی تهران نمیشناسم 

دیگ داروهامم نمیخورم شیافمم قط کردم 😞

ممنون عزیزه دلم من امیدم دیگ خاموش شد دیگ کجا برم اخه جای معتبر توی تهران نمیشناسم  دیگ داروها ...

تو گوگل بزن

فردا پاشو برو یه جای دیگه و بعدش تصمیم قطعی بگیر

بازم هرچی صلاحته گلم

2456