_mania_ مدیر عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 53 عنوان کی دلیل نفسکشیدنتونه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 50 پست خاهرم دلیل نفس کشیدنمه (:با ۱۴ سال تفاوت سنی(:منی ک بعضی شبا با فکر اینکه نباشه کنارم(هیچوقت نبینمش) گریه میگنماسکلم یخدا 1401/11/11 | 03:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_mania_ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 53 قطعا برای پدرو مادرتون همین قدر عزیزین ۱۴ سال تک فرزندی عزیزممم کرده بلخرههه
72lena عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 744 میدونم خیلی سخته واست شاید یه امتحانه دردناکه...ایشالا اتفاقای خیلی قشنگی برات میفته بعد اینماجرات ... Nt بالاکام سوراخبیرون زدگی روده نشستم دکتر دردای بچمو برام شمرد مادرش بمیره الهیکاشکی باهاش بمیرم برم اون دنیا شیرش بدم اِنقَده موندم که بیای..این زندگی روح منو بُرد💔
mehr71 عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 3641 انشالله تا ابد سلامت باشی بدون یا ب صلاح نبوده یا بعدتر اتفاقای قشنگ تری منتظرته...خدا حتی مشرکممیب ... مرسی گلم . حاجتروا شی عزیزم .
72lena عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 744 مشکل چیه؟ الکی نری سقط کنی چندجا برو هر دریو بزن نذار با حرف یکی دوتا سونو و دکتر از دستش بدی Nt بالا ینی ۳ و خورده ایسونوگرافی صدرا تهرانپارس رفتم شنیدم خیلی دقیقه خودمم تحت نظر مرکز ناباروری ابن سینا هستم سونوی ابن سینا گف فقط nt بالا هس ازمایش امنیوسنتز برام نوشته سه هفته دیگ اِنقَده موندم که بیای..این زندگی روح منو بُرد💔
_mania_ مدیر استارتر عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 53 Nt بالا کام سوراخ بیرون زدگی روده نشستم دکتر دردای بچمو برام شمرد مادرش بمیره الهی کاشکی ب ... نگو اینو....چقد ادم نابود میشه براتون دعا میکنم هم خدا بهتون صبر بده هم ویژه نگاه ویژه بکنه ب دله شکستتون(:
72lena عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 744 نگو اینو....چقد ادم نابود میشه براتون دعا میکنم هم خدا بهتون صبر بده هم ویژه نگاه ویژه بکنه ب دره شک ... قربونت بشم عزیزم ممنونم از محبتت♥️ فیلم سونوگرافیشو نگا میکنم قلبم آتیش میگیره از سوزه دل انقدر گریه میکنم😞 اِنقَده موندم که بیای..این زندگی روح منو بُرد💔
aramesh1212 عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 4480 Nt بالا ینی ۳ و خورده ای سونوگرافی صدرا تهرانپارس رفتم شنیدم خیلی دقیقه خودمم تحت نظر مرکز ن ... عزیزم دوس ندارم بهت امید الکی بدم و بعد ببینی نشدولی من جای تو باشم چندجای دیگه هم میرم و مطمئن که شدم بعدش سقط میکنمخیلیا هستن ازمایش امینو میدن و میبینن مشکلی نیس،خیلیا هم هستن که سقط میکنناز ته دل برات دعا میکنم خدا کمکت کنه
72lena عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 744 عزیزم دوس ندارم بهت امید الکی بدم و بعد ببینی نشد ولی من جای تو باشم چندجای دیگه هم میرم و مطمئن که ... ممنون عزیزه دلم من امیدم دیگ خاموش شد دیگ کجا برم اخه جای معتبر توی تهران نمیشناسم دیگ داروهامم نمیخورم شیافمم قط کردم 😞 اِنقَده موندم که بیای..این زندگی روح منو بُرد💔
aramesh1212 عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 4480 ممنون عزیزه دلم من امیدم دیگ خاموش شد دیگ کجا برم اخه جای معتبر توی تهران نمیشناسم دیگ داروها ... تو گوگل بزنفردا پاشو برو یه جای دیگه و بعدش تصمیم قطعی بگیربازم هرچی صلاحته گلم
72lena عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 744 تو گوگل بزن فردا پاشو برو یه جای دیگه و بعدش تصمیم قطعی بگیر بازم هرچی صلاحته گلم ممنون عزیزه دلم ♥️♥️ اِنقَده موندم که بیای..این زندگی روح منو بُرد💔
narges82z00 عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 1687 اسی میشه ی سوال بپرسم؟؟؟البته ببخشیدا شاید دوست نداشته باشی ج بدی نزدیکم که می آیی نرم و آهسته بیا...مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهاییم...(سهراب سپهری)