2454
2445

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2442

اینو بخون دختر منم یک هفته است تب داره من تو اتاق خوندم

علی  حُبُه،جُنّه🌷قسیمُ النارِ والجنه🌷وصیُ المصطفی حقّا🌷امام الانس و الجن.حب علی ، “سپر” است. تقسیم‌کننده جهنم و “بهشت” است. به حق که وصی مصطفی است. امام انس و جن است《عااااااقل را اشاره ای کافیست》😉تو نسیم خوش نفسی⚘️  من  کویر خار و خسم⚘️  گر به فریادم نرسی⚘️ من چو مرغی در قفسم⚘️ تو با منی اما⚘️من از خودم دورم چو قطره از دریا⚘️ من از تو مهجورم⚘️

عزیزم براش سوره واقعه می خونم و آیت الکرسی

جیران خاتون هستم ، سوگلی قبله عالم❤ از اون دسته آدم هام که دلم واسه همه چیز و همه کسی میسوزه 🙃 اگر تو تاپیکت نظر مخالف دادم لطفا ازم ناراحت نشو ، من فقط نظر شخصی خودمو گفتم🙂  زیباتریڹ گل ها همیشه مختصِ بهترینهاست🌸 زندگیتون مثل گلها زیبا و خوش آب و رنگ و هر جایی کـه هستین دعا ميڪنم خـدا پناهتان باشد🤲
2441

خوندم .امابراش استنشاق کن آب و گلاب و یکم نمک بریز تو سرنگ بدون سوزن بریز تو بینی‌ش سرشو پایین بگیر روزی دوسه بار تکرار کن بهتر میشه ان شاءالله سوره نور هم زیاد بخون یه صدقه هم براش رد کن ، به اعمال خودتم نگاه کن یوقتا کفاره گناهان ماست گریبانگیر بچه میشه استغفارکن

هر روز برای سلامتی ش ۷۰ تا حمد بخون ب نیابت از سیدمحمدرضا حق الیقین( عارف بزرگ هس مزارش تو حیاط شاهعبدالعظیم هس جز اولیا س خیلی ازش حاجت گرفتن ) هدیه ب امام سجاد تا زمانی نتیجه بگیری 

خدا با من است 🙌🌹