2454
2445
عنوان

ناخونم زرد شده فکر میکونم ایدز گرفتم یا همون اچ ای وی

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 34 پست

آقا من اصلا نمیتونم ناخون بلند کنم اکثرا همینجور زرد میشن به خاطر آشپزی شما نگران نباش گلم راههای انتقال و یک سرچ بزن نگرانی برطرف میشه

علی  حُبُه،جُنّه🌷قسیمُ النارِ والجنه🌷وصیُ المصطفی حقّا🌷امام الانس و الجن.حب علی ، “سپر” است. تقسیم‌کننده جهنم و “بهشت” است. به حق که وصی مصطفی است. امام انس و جن است《عااااااقل را اشاره ای کافیست》😉تو نسیم خوش نفسی⚘️  من  کویر خار و خسم⚘️  گر به فریادم نرسی⚘️ من چو مرغی در قفسم⚘️ تو با منی اما⚘️من از خودم دورم چو قطره از دریا⚘️ من از تو مهجورم⚘️

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم پس چرا شما فوبیای ایدز داری.فکر نکنم علائمش اینا باشه .بعدشم ویروس ایدز چند ثانیه تو فضای باز دوام میاره.مگر اینکه خون آلوده بزنن به بدنت .اصلا امکان ندارد سرنگ آلوده برات استفاده کرده باشن .بالاخره میفهمی از حال و هوا سرنگ.ولی خب ترس گرفتی .میخوای جای مطمئن تر برو آزمایش.بعدشم شما به خودت مطمئنی دیگه یه دل باش عزیز 

2442
ومنی 😏

😑متوجه نشدم؟؟

خدای بزرگم امیدمو ناامید نکن ،خدایا نینیم سالم وصالح باشه انشالله 🙏دست رد به سینم نزنید متوسل شدم به حضرت علی(ع) اخه نینیم نذر امام علی (ع)شده انشالله که امیرعلیمو بغل بگیرم انشالله 🙏متوسل ام البنین شدم انشالله حضرت عباس به حق مادرشون اینسری حاجتمو میده❤️🙏متوسل نرجس خاتون وامام زمان (عج) شدم ❤️میدونم یکی از حاجتامو داده ولی من دست از سرش برنمیدارم تا دوباره حاجت روا بشم ،🙏متوسل شهدای پاکمون شدم انشالله خدا مهربونم بخاطر آبروی که شما پیشش دارید حاجتمو میده 🙏من امیدوارم امیدوار 

داداش چرا نمیری پیش روانپزشکی ،روانشناسی چیزی ؟ خودت حتما تا الان متوجه شدی این ترست از ایدز اصلا طبیعی نیست تاپیکات همش در موزد ایدزه

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
داداش چرا نمیری پیش روانپزشکی ،روانشناسی چیزی ؟ خودت حتما تا الان متوجه شدی این ترست از ایدز اصلا طب ...

عه برادرعه😂

وسواس ایدز گرفته😑

خدای بزرگم امیدمو ناامید نکن ،خدایا نینیم سالم وصالح باشه انشالله 🙏دست رد به سینم نزنید متوسل شدم به حضرت علی(ع) اخه نینیم نذر امام علی (ع)شده انشالله که امیرعلیمو بغل بگیرم انشالله 🙏متوسل ام البنین شدم انشالله حضرت عباس به حق مادرشون اینسری حاجتمو میده❤️🙏متوسل نرجس خاتون وامام زمان (عج) شدم ❤️میدونم یکی از حاجتامو داده ولی من دست از سرش برنمیدارم تا دوباره حاجت روا بشم ،🙏متوسل شهدای پاکمون شدم انشالله خدا مهربونم بخاطر آبروی که شما پیشش دارید حاجتمو میده 🙏من امیدوارم امیدوار 
2441
عه برادرعه😂 وسواس ایدز گرفته😑

اره بنده خدا ، فک کنم این اولین کاربریشم نباشه قبلا هم یه پسر کم سنو سال همه تاپیکاش در مورد ایدز بود ،اگه همون باشه که خیلی وقته ذهنش درگیره

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
اره بنده خدا ، فک کنم این اولین کاربریشم نباشه قبلا هم یه پسر کم سنو سال همه تاپیکاش در مورد ایدز بو ...

وای دست خودش نیس 

من یه مدت وسواس جوزام داشتم سر بارداریم زد دستم اگزمای شدید گرفتم یعنی هرروزم گریه بود میگفتم جوزام گرفتم 

با بدبختی از سرم دراوردم

وای دست خودش نیس  من یه مدت وسواس جوزام داشتم سر بارداریم زد دستم اگزمای شدید گرفتم یعنی هرروز ...

اره وسواس آدمو نابود میکنه ،باید درمان کنه خودشو وگرنه خیلی اذیت میشه