همه عمر برندارم سر از این خمار مستیکه هنوز من نبودم که تو در دلم نشستیتو نه مثل آفتابی که حضور و غیبت افتددگران روند و آیند و تو همچنان که هستیچه حکایت از فراقت که نداشتم ولیکنتو چو روی باز کردی دَرِ ماجرا ببستی
من همش میگم اینهمه آدم تو خیابون میبینم خوشبخت چرا کسی تو نی نی سایت نمیگه خوشبختم
همه عمر برندارم سر از این خمار مستیکه هنوز من نبودم که تو در دلم نشستیتو نه مثل آفتابی که حضور و غیبت افتددگران روند و آیند و تو همچنان که هستیچه حکایت از فراقت که نداشتم ولیکنتو چو روی باز کردی دَرِ ماجرا ببستی
دیروز دو تا تاپیک خوندم اونی که مادرشوهرش مرده بود با اونی که شوهرش جهیزیه خواهرشوهرشو گرفته بود انقدر حرص خوردم اعصابم خورد شد میخواستم دیگه نیام نینیسایت امروز حوصلم سر رفت دوباره اومدم ولی به خودم قول دادم سمت تاپیکای سمی نرم
من همش میام تعریف میکنم مثلا چیشد که مثلا عاشقشم و فلان یه نفر پیام داده تو شخصی ایشالا بدبخت بشی 💔💔💔💔
اینا چشم دیدن همو ندارن خواهر 🤣🤣