2454
2396

چراااااا

"ارنی"کسی بگوید که تورا ندیده باشد✨تو که با منی همیشه چه "تری"چه "لن ترانی 💚( خطاب به عزیز قلب من خدای مهربونم) 

منم داشتم میخوندم

مادر تنها کسی در دنیاست که همیشه نگرانته و همیشه دوستت داره حتی اگر خطا یا اشتباهی کرده باشی!هر جور که باشی مادر تنها آدمیه که بخاطر خودت و اون چیزی که هستی دوستت داره!اگر میگن" مراقب خودت باش" شما هم بگید منم دوست دارم!اگر نگران شما هستند و مدام پیگیر حالتونن ، خوشحال باشید که هنوز یک نفر بی دلیل به شما زنگ میزنه!فقط بخاطر اینکه دوستتون داره.دنیا پر شده از حسرت هاییه که بعد از مرگ مادر، روی دل ها مونده!پر از دلتنگی هاییه که تا آخر عمر هم رفع نمیشه...!پر از جای خالی هاییه که تا ابد با هیچ چیز و هیچکس پر نمیشه!مادر تکرار نشدنیه...!تا دیر نشده بهش زنگ بزن، به دیدنش برو! نیازی به خرید هدیه و گل و شیرینی نیست، همین که کنارش باشید کافیه!مادر همون تنها آدمیه که هیچ توقعی از شما نداره جز اینکه فقط شما رو خوشحال و با حال خوب کنار خودش ببینه...!اینو ازش دریغ نکنید.🧡🪴

منم

هرکس امضام و دید واسه حاجت رواییم یک صلوات به نیت شش ماهه امام حسین بفرسته انشالله خودتم حاجت روا بشی هرجای این دنیا هستی   همین الان که داری میخونی  دستت و ببر بالا بگو خدایا حاجت این زن رو بده انشالله خدا تن بیمارت نکنه انشالله هیچ وقت غم نبینی

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2442

اره منم داشتم میخوندم یهو پرید🥲

واسه نفرتی که تو دل همه جا دادی واسه رسیدن به همین لحظات پایانی،این یکیم واسه فقر تحمیلی حوادث طبیعی واسه هر تبیعضی که فک بکنی واسه تبیعدی واسه پیروزیه جلو پلیدی🙃🤍

منم تازه میخوندم 

چیشد چرا خواهره انقد اذیتش کرده بود

خدای بزرگم امیدمو ناامید نکن ،خدایا نینیم سالم وصالح باشه انشالله 🙏دست رد به سینم نزنید متوسل شدم به حضرت علی(ع) اخه نینیم نذر امام علی (ع)شده انشالله که امیرعلیمو بغل بگیرم انشالله 🙏متوسل ام البنین شدم انشالله حضرت عباس به حق مادرشون اینسری حاجتمو میده❤️🙏متوسل نرجس خاتون وامام زمان (عج) شدم ❤️میدونم یکی از حاجتامو داده ولی من دست از سرش برنمیدارم تا دوباره حاجت روا بشم ،🙏متوسل شهدای پاکمون شدم انشالله خدا مهربونم بخاطر آبروی که شما پیشش دارید حاجتمو میده 🙏من امیدوارم امیدوار 
2456

منم داشتم میخوندم نصفه کاره ترکید

بعد از اون روز من دیگه اون آدم سابق نشدم. و تو هرشب با خیال راحت میخوابی و خرو پف میکنی و من در کنارت به اون روز فکر میکنم، سخته. 1401/2/31تاریخی که فراموش ام نمیشه. نمیدونم چرا تو همه مراحل زندگیم به در بسته میخورم خسته شدم. 

دقیقا رسیدم به امشب ترکید 

خواهره امشب اومد چه غلطی کرد که غوغا شد 

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
☀️حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد 
2392