2410
2445

چون تو خونه ی مجردی زندگی میکنه و ازم دوره(دوساله ک عقدیم) دوستاشم بیشرفن همش باهاش دعوام میشه اصلا دلم از اینکه داره با ی مشت زن باز عوضی تو ی خونه رندگی میکنه شکسته الان ساعت دوازده و نیم ب سرم زد زنگ بزنم ببینم داره چیکار میکنه کجاست چهل بار زنگ زدم برنداشت درآخر دیدم رد کردو بهم گف خوابم اعصابمو خورد نکن(چون باهم دعوامونم شده بود خیلی خشک جوابمو میداد) 

تا یکم اردیبهشت ماه قراره از وزن ۷٠به وزن برسم...  همراه با ورزش و کم خوری و سالم خوری... 🧍‍♀️ روز عروسیم میشم همونی که تو رویاهام بود.. خدایا شکرت♥

دوستای زن باز شوهرت تو خونه ی مجردی شوهرت

ببین به شوهرت شک کنه شکل به یقین کن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

گفتم حسم میگه داری خیانت میکنی تلفنتو جواب بده نداد گف زنگ نزن خوابم بدم میاد از اینکاذات منم چون رو مخم رفته بود گفتم برنداری شک میکنم ک الان خونه نباشی گف حال ندارم و...  خلاصه آخرش ک سرم داشت منفجر میشد گفتم دیگه اسمتم نمیارم ب شرفم قسم به جان مادرم گف نیار شب خوش

تا یکم اردیبهشت ماه قراره از وزن ۷٠به وزن برسم...  همراه با ورزش و کم خوری و سالم خوری... 🧍‍♀️ روز عروسیم میشم همونی که تو رویاهام بود.. خدایا شکرت♥

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2442

حدا شو.... پیشگیری بهتر از درمان

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی😍✌️ وقتی میگم آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه، یعنی شبا با فکر این که صبح قرار باز چی گرون بشه با ترس و نگرانی نخوابم، یعنی یک دارو که برای یک آدم حکم نفس‌هاش هست هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه... وگرنه اگه بحث حجاب بود که حجاب من ب بابام و شوهرم هم مربوط نیست بقیه که جای خود دارن😉✌️✌️😜
دوستای زن باز شوهرت تو خونه ی مجردی شوهرت ببین به شوهرت شک کنه شکل به یقین کن

بهشم گفتنی میگه اونا مجردن به من چه ک دوست زن دارن

2456
بهشم گفتنی میگه اونا مجردن به من چه ک دوست زن دارن

عقدی؟

یکم دودوتا ۴ تا کن  جدا شو اگر این مدلیه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

واقعا؟؟ 😔😔 چجوری اقدام کنم سر چی آخه بعدا برگرده بگه سر چی میخوای جدا شی دلیل محکمت چیه😔

ول کن این عتیقه رو . الان که نامزدین اینجوریه  بعدا چی میخواد بشه

😍😍😍😍❤️❤️❤️

امضات عالیه گلم

که این وطن ، وطن شود ❤️🤍💚   ‏اون‌جا که کیف سی‌دی هات رو میذاشتی جلوت و یکی یکی ورق میزدی و دودل بودیکه واسه بار دویستم شرک 1 ببینی یا واسه بار چارصدم گارفیلد؛اون‌جا خود خود زندگی بود🎈
عقدی؟ یکم دودوتا ۴ تا کن  جدا شو اگر این مدلیه

نظامیه تو شهر دیگه میگه مجبورم 

واقعا؟؟ 😔😔 چجوری اقدام کنم سر چی آخه بعدا برگرده بگه سر چی میخوای جدا شی دلیل محکمت چیه😔

ببین تعقیبش کن..ببین با کسی رفت خونه زنگ بزن پلیس

2392