این ماه دوبار پریود شدم قبلش اورژانسی خورده بودم بخاطر اونه؟
یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم. همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون آخرش نیست وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪 چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی
سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
ببخشید شاید زیاد مربوط نباشد اما میخاستم درباره کیست اندوتریوما بدانم چیست خطرناک است چون شخصی میگفت ممکن است پخش بشود به کبد و روده سرایت کند
همسر سرآشپز چویی هون ووک میباشم 🤵👰هشدار هشدار 📢📢📢نبینم کسی به او نزدیک شود❌❌❌ وگرنه سرش را از تنش جدا میکنم🔪 قطعه قطعه اش میکنم با بسته بندی میفرستم درب منزل دل و جگرش را به سیخ میکشم و دست سگ و گربه میدهم آهای زنک حواست باشد به عشق من چپ نگاه نکنی که چشمانت را کور میکنم من رویش غیرتی ام😉🧿مرصی که رعایت میکنید🤩❤️