2454
2445
عنوان

دلبراماوحشی تولدت مبارک🎁🎈🎉🎊😘

| مشاهده متن کامل بحث + 1851 بازدید | 225 پست
خیلی ممنونم😍😘

با بابام تو یه روز بدنیا اومدی ادرس بده واست کیک بفرستیم 😁

اسمم و خانوادم انتخاب کردن ، فامیلمی و اجدادم ،دیگه بسه راهمو خودم انتخاب میکنم    ________پیگیر ارزوهامم بدجور تو دعاهاتون برای حاجت روایی منم دعا کنید💜💜____________ بزرگترین موفقیت یک دختر همین دختر بودنش است و بزگترین شانس پدر مادرش دختر داشتن است🌱کاش نی نی یار بودم  اونایی که زن ستیزی  میکنن و ارزش زن رو زیر سوال میبرن و قدر دختر هارو نمیدونن تعلیق میکردم✌🏼ما اشرف مخلوقاتیم و تو تدبیر بقیه موجودات نقش داریم  پس حواسمون به حیوونا باشه گربه ها و سگ ها و... اونا نعمت های خدان اگه دیدی کسی داره اذیتشون میکنه حتی اگه خوشت نمیاد ازشون  ساکت نشین اونا پاکن و لایق ازار و اذیت نیستن 🐏😻🐕🦌 من دختر ارزو های کسی نیستم ولی هر روز به دختر ارزو های خودم نزدیک تر میشم🌹مدافع حقوق زنان❤❤
:) جـــــــــــــــــــــــــیغ تولد دوس ج ون جونیم مبارک😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 الهی صد ...

چقد قشنگ بود مریسا جون😍😍💜

قاتل کاربری مردای مزاحم سایت😎فمینیست و مدافع حقوق زنان هسدم🌈🌱 از همه ادم های زن ستیز متنفرم اگه تویی که داری امضامو میخونی و زن ستیزی از تو هم متنفرم😊 pour femme, vie, liberté✌🏻🕊 من یه فمینیستم و اگه ببینم تاپیکی یا کاربری ک ب زن توهین میکنه اون رو جنس دوم میدونه و.. سکوت نمیکنم ، بحث میکنم و گزارش میزنم چون اجازه نمیدم این افکار پوسیده ترویج پیدا کنه  عزیزم اینو بدون هرچقد توهین کنی مسخره کنی به خاطر اینکه فمینیستم من کوتاه نمیام و عقایدم سرجاشه😘 اینم بگم ک من مخالف سر سخت ازدواج زیر ۱۸ م و اگه تاپیکی ببینم ک ترویج کودک همسریه گزارش میزنم ب جای اینکه برگردین ب عقب یکم رو پیشرفت و مستقل شدنتون کار کنین انقد از این شعارا ندین سن عدده و عقل مهمه حتی اگه کودک همسر باشین و خوشبخت باشین کارایی رو انجام دادین ک مناسب سنتون نبوده و هرچیزی سنی داره عزیزم اگه از امضام خوشت نمیاد مجبور نیسی بخونی انگار تمام مشکلات حل شده امضای من مونده😑 تو بحثم از من فشار میخورین سنمو وسط نیارین با تچکر😘
دلبررررر تولدت مبارک ♥️ آرزوی بهترینا واست 

فدات شم مرسی همچنین برای تو😍💕

سانی،ساقی پروکسی‌ سایت هسدم.تاپیک قند شکن و پروکس‌ی‌ زدم سوالی بود اونجا هستم 😁.ما اینهمه هزینه میکنیم بسته‌ی اینترنتی میخریم که بیایم اینجا به عقیده و نظر تو احترام بذاریم؟ نخیر از این خبرا نیست آقا! 

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@دلبراماوحشی تولدت مبارک عزیزم❤

سپاس گلم😍😘

سانی،ساقی پروکسی‌ سایت هسدم.تاپیک قند شکن و پروکس‌ی‌ زدم سوالی بود اونجا هستم 😁.ما اینهمه هزینه میکنیم بسته‌ی اینترنتی میخریم که بیایم اینجا به عقیده و نظر تو احترام بذاریم؟ نخیر از این خبرا نیست آقا! 
2442
@دلبراماوحشی  چرا تگ نمیشییی

تگم خرابه چند نفر میتونن تگ کنن🥺

فدات شم مرسی همچنین برای تو😍💕

تولدت مبارک زیبا💜

با یه فریادِ غرق توی سکوت تو خودم بی سر و صدا میشکنم‌‌...!#قلب_بنفش_من💜#خدایا_شکرت💜و ناگهان خنده بر دهانم خشک شداین حسه معلق و خنثی از کجا نشات می‌گیرد؟کاش کسی نجاتم دهد.وگرنه این سیاه چال مرا در خود می بلعد...!
واییی خدا ترسیدمممم پرام ریخت یه لحظه دختر اینجوری سوپرایز میکنن زهرم ترکید😐😂😂😂

تولدت مبارک عزیزم🥰🌹😍♥

انشالله ارزوهات خاطره شن

اینم یه قر ریز برای تولدت از طرف من💃🏻💃🏻💃🏻👏🏻🤣

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔
تگم خرابه چند نفر میتونن تگ کنن🥺

اره چون تگ نشدی اومدم تو پیویت

قاتل کاربری مردای مزاحم سایت😎فمینیست و مدافع حقوق زنان هسدم🌈🌱 از همه ادم های زن ستیز متنفرم اگه تویی که داری امضامو میخونی و زن ستیزی از تو هم متنفرم😊 pour femme, vie, liberté✌🏻🕊 من یه فمینیستم و اگه ببینم تاپیکی یا کاربری ک ب زن توهین میکنه اون رو جنس دوم میدونه و.. سکوت نمیکنم ، بحث میکنم و گزارش میزنم چون اجازه نمیدم این افکار پوسیده ترویج پیدا کنه  عزیزم اینو بدون هرچقد توهین کنی مسخره کنی به خاطر اینکه فمینیستم من کوتاه نمیام و عقایدم سرجاشه😘 اینم بگم ک من مخالف سر سخت ازدواج زیر ۱۸ م و اگه تاپیکی ببینم ک ترویج کودک همسریه گزارش میزنم ب جای اینکه برگردین ب عقب یکم رو پیشرفت و مستقل شدنتون کار کنین انقد از این شعارا ندین سن عدده و عقل مهمه حتی اگه کودک همسر باشین و خوشبخت باشین کارایی رو انجام دادین ک مناسب سنتون نبوده و هرچیزی سنی داره عزیزم اگه از امضام خوشت نمیاد مجبور نیسی بخونی انگار تمام مشکلات حل شده امضای من مونده😑 تو بحثم از من فشار میخورین سنمو وسط نیارین با تچکر😘
2441

هپی برررررررث دی هپی برثثث دیییییی یانا میلاناویدو لاوبی یا حببیتوو اواووو اوووو اوووو🤣🤣🤣🤣🤣

@دلبراماوحشی

دلبرری تولدت مبارک ارزوهات خاطره شن قیز😁❤

عاقا وژژژژژدااانن لایک نکن😐💔

ساناز حالا تولدته رقص چاقو هم برامون برو😂💜

:) جـــــــــــــــــــــــــیغ تولد دوس ج ون جونیم مبارک😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 الهی صد ...

قربونت برم که همچنین😍😘

زحمت کشیدی ممنون جالب بود😍

2392