2410
2445
عنوان

دلبراماوحشی تولدت مبارک🎁🎈🎉🎊😘

1851 بازدید | 225 پست

@دلبراماوحشی ساناز خوشگلم تولدت مبارک باشه عشقی ایشالا شمع ۱۲۳۴۵۶۷۸۹  سالگیتو فوت کنی😍😍😍💜💃💃💃💃

امیدوارم ب هرچی میخوای برسی و ارزوهات خاطره شن با ارزوی بهترینا💜🎉😘🎈

قاتل کاربری مردای مزاحم سایت😎فمینیست و مدافع حقوق زنان هسدم🌈🌱 از همه ادم های زن ستیز متنفرم اگه تویی که داری امضامو میخونی و زن ستیزی از تو هم متنفرم😊 pour femme, vie, liberté✌🏻🕊 من یه فمینیستم و اگه ببینم تاپیکی یا کاربری ک ب زن توهین میکنه اون رو جنس دوم میدونه و.. سکوت نمیکنم ، بحث میکنم و گزارش میزنم چون اجازه نمیدم این افکار پوسیده ترویج پیدا کنه  عزیزم اینو بدون هرچقد توهین کنی مسخره کنی به خاطر اینکه فمینیستم من کوتاه نمیام و عقایدم سرجاشه😘 اینم بگم ک من مخالف سر سخت ازدواج زیر ۱۸ م و اگه تاپیکی ببینم ک ترویج کودک همسریه گزارش میزنم ب جای اینکه برگردین ب عقب یکم رو پیشرفت و مستقل شدنتون کار کنین انقد از این شعارا ندین سن عدده و عقل مهمه حتی اگه کودک همسر باشین و خوشبخت باشین کارایی رو انجام دادین ک مناسب سنتون نبوده و هرچیزی سنی داره عزیزم اگه از امضام خوشت نمیاد مجبور نیسی بخونی انگار تمام مشکلات حل شده امضای من مونده😑 تو بحثم از من فشار میخورین سنمو وسط نیارین با تچکر😘

تولدش مبارک

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر هدفمه...ߊ‌ܭَܘ ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ܨ ߊ‌ܝ̇‌ وܢܚط ܥܣܝ̇ߺܩܢ ܩیܭَܥ̇‌‌ܝ‌ی،ܢ̣ܘ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ܝ̇ߺࡅ߳ߺߺܙ ߊ‌ܥ‌‌ߊ‌ܩܘ ܢ̣ܥ‌‌ܣ! ܥ݆ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ‌یܥ‌‌ وܢܚط ܥܣܝ̇ߺܩ‌ وߊ‌یܢܚی؟!

تولدششش مبارکککک🌸🌸🌸🌸🌸🌹🌹

اسمم و خانوادم انتخاب کردن ، فامیلمی و اجدادم ،دیگه بسه راهمو خودم انتخاب میکنم    ________پیگیر ارزوهامم بدجور تو دعاهاتون برای حاجت روایی منم دعا کنید💜💜____________ بزرگترین موفقیت یک دختر همین دختر بودنش است و بزگترین شانس پدر مادرش دختر داشتن است🌱کاش نی نی یار بودم  اونایی که زن ستیزی  میکنن و ارزش زن رو زیر سوال میبرن و قدر دختر هارو نمیدونن تعلیق میکردم✌🏼ما اشرف مخلوقاتیم و تو تدبیر بقیه موجودات نقش داریم  پس حواسمون به حیوونا باشه گربه ها و سگ ها و... اونا نعمت های خدان اگه دیدی کسی داره اذیتشون میکنه حتی اگه خوشت نمیاد ازشون  ساکت نشین اونا پاکن و لایق ازار و اذیت نیستن 🐏😻🐕🦌 من دختر ارزو های کسی نیستم ولی هر روز به دختر ارزو های خودم نزدیک تر میشم🌹مدافع حقوق زنان❤❤

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2442

@دلبراماوحشی

اسمم و خانوادم انتخاب کردن ، فامیلمی و اجدادم ،دیگه بسه راهمو خودم انتخاب میکنم    ________پیگیر ارزوهامم بدجور تو دعاهاتون برای حاجت روایی منم دعا کنید💜💜____________ بزرگترین موفقیت یک دختر همین دختر بودنش است و بزگترین شانس پدر مادرش دختر داشتن است🌱کاش نی نی یار بودم  اونایی که زن ستیزی  میکنن و ارزش زن رو زیر سوال میبرن و قدر دختر هارو نمیدونن تعلیق میکردم✌🏼ما اشرف مخلوقاتیم و تو تدبیر بقیه موجودات نقش داریم  پس حواسمون به حیوونا باشه گربه ها و سگ ها و... اونا نعمت های خدان اگه دیدی کسی داره اذیتشون میکنه حتی اگه خوشت نمیاد ازشون  ساکت نشین اونا پاکن و لایق ازار و اذیت نیستن 🐏😻🐕🦌 من دختر ارزو های کسی نیستم ولی هر روز به دختر ارزو های خودم نزدیک تر میشم🌹مدافع حقوق زنان❤❤

@دلبراماوحشی  چرا تگ نمیشییی

قاتل کاربری مردای مزاحم سایت😎فمینیست و مدافع حقوق زنان هسدم🌈🌱 از همه ادم های زن ستیز متنفرم اگه تویی که داری امضامو میخونی و زن ستیزی از تو هم متنفرم😊 pour femme, vie, liberté✌🏻🕊 من یه فمینیستم و اگه ببینم تاپیکی یا کاربری ک ب زن توهین میکنه اون رو جنس دوم میدونه و.. سکوت نمیکنم ، بحث میکنم و گزارش میزنم چون اجازه نمیدم این افکار پوسیده ترویج پیدا کنه  عزیزم اینو بدون هرچقد توهین کنی مسخره کنی به خاطر اینکه فمینیستم من کوتاه نمیام و عقایدم سرجاشه😘 اینم بگم ک من مخالف سر سخت ازدواج زیر ۱۸ م و اگه تاپیکی ببینم ک ترویج کودک همسریه گزارش میزنم ب جای اینکه برگردین ب عقب یکم رو پیشرفت و مستقل شدنتون کار کنین انقد از این شعارا ندین سن عدده و عقل مهمه حتی اگه کودک همسر باشین و خوشبخت باشین کارایی رو انجام دادین ک مناسب سنتون نبوده و هرچیزی سنی داره عزیزم اگه از امضام خوشت نمیاد مجبور نیسی بخونی انگار تمام مشکلات حل شده امضای من مونده😑 تو بحثم از من فشار میخورین سنمو وسط نیارین با تچکر😘

:) جـــــــــــــــــــــــــیغ تولد دوس جون جونیم مبارک😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

الهی صد و بیست ساله بشی نفسه خواهــــــــــــــری💃🏻❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎊🎊💃🏻💃🏻🎊🎊

این هدیه من بهت دوست قشنگم کار کوچولو از خودمه لینکو کپی کن بعد تو نت  پیس وسرچ کن♥

https://photos.app.goo.gl/QCxsd4BFWjrywPVv7

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
2441

تولدش مبارک🎈🎉

تو هم دلیل بیقراری منی ،هم آروم و قرارمی :) 🥲🍭قربان بودنت بروم 🙂🫂 من سرما زده را گرم در آغوش بگیر ب هوای بغلت بود ک سرما خوردم ☻ از قشنگ ترین دیالوگا = مایکی : مهم نیست چقدر از هم دور باشیم ما هیچ وقت از هم جدا نمیشیم♡میدوریا:ارزو ها میتونن واقعی بشن ♡کانکی : ب هیچکس اعتماد نکن شیطان هم یه زمانی فرشته بود ♡ جیرایا:هر جا کسی به تو فکر میکنه اونجا خونه ی تو هستش ♡ایتاچی: مواقعی وجود داره ک مردم باید انتخابای دردناک انجام بدن ♡🤍 انگیزشی ترین جمله : _چرا تو ؟؟ _چرا تو اما واتسون؟؟؟ +چون ارزشش رو دارم 😌 افتخار میکنم که یک دخترم ✌️😎اگه هدفت تو رو از مردم جدا میکنه پس تنها بمون 🚶‍♀️( امضای خودمه دوست دارم چرت و پرت بنویسم 😂😔)

واییی خدا ترسیدمممم پرام ریخت یه لحظه دختر اینجوری سوپرایز میکنن زهرم ترکید😐😂😂😂

سانی،ساقی پروکسی‌ سایت هسدم.تاپیک قند شکن و پروکس‌ی‌ زدم سوالی بود اونجا هستم 😁.ما اینهمه هزینه میکنیم بسته‌ی اینترنتی میخریم که بیایم اینجا به عقیده و نظر تو احترام بذاریم؟ نخیر از این خبرا نیست آقا! 
🎉🎊🎀🎈

😍❤

سانی،ساقی پروکسی‌ سایت هسدم.تاپیک قند شکن و پروکس‌ی‌ زدم سوالی بود اونجا هستم 😁.ما اینهمه هزینه میکنیم بسته‌ی اینترنتی میخریم که بیایم اینجا به عقیده و نظر تو احترام بذاریم؟ نخیر از این خبرا نیست آقا! 
واییی خدا ترسیدمممم پرام ریخت یه لحظه دختر اینجوری سوپرایز میکنن زهرم ترکید😐😂😂😂

میخواستم یکم بترسونمت بعد ذوق کنی😂😂😂😍

تولدش مبارک

مرسی عزیزم❤

تولدششش مبارکککک🌸🌸🌸🌸🌸🌹🌹

خیلی ممنونم😍😘

تولدت مبارک عزیزم بهترینارو برات آرزومندم♥💋💋💋❤

دورت بگردم خیلی ممنون😘

2451