2410
2445
شرمنده اون الکی نوشتم شناسایی نشم  برا آزمون وکالت میخونم  اما امیدی ندارم  به قدری ...

عزیزم بخدا همه مردم میگن کاش یه دریچه ای بود از اون در وارد میشدیم و شاغل میشدیم 

بخدااااا دختر دایی من وکیله اینقدر مستقله اینقدر اعتماد بنفسش رفته بالا

فکرشو بکن از صفر حتی جایی که فکر نمی‌کرد بتونه تو بارداریش نشست درس خوند الانم یه وکیل موفقه 

وکالت از شغلای سرآمد کشور ماست بخدا که اگه الان از دستش بدی یروز پشیمون میشی 

به سختیش میرزه 

یه بسم الله الرحمن الرحیم واسم بگو 
آره به خدا کاملا حرفت حقه 

عزیزم نمیدونم بهت چی بگم که این مسئله رو مرگ و زندگی بدونی بخدا اگه کاری ازم بر میومد خودمو خفه میکردم ک عزمتو جذب بکنی بری درستو با انرژی ادامه بدی 🥺

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نمیدونم بهت چی بگم که این مسئله رو مرگ و زندگی بدونی بخدا اگه کاری ازم بر میومد خودمو خفه میکر ...

فدات سم هفته بعد میرم انتقال جنین اگر منفی بشه با تمام قوا  درسمو میخونم 

اگر هم مثبت بشه دنبال کار زنگ مو میرم شایدم درسموبخونم 

برام دعا کن فدات شم 

فدات سم هفته بعد میرم انتقال جنین اگر منفی بشه با تمام قوا  درسمو میخونم  اگر هم مثبت بشه ...

انشاءالله که یه بچه ی سالم و خوشگل خدا بهت بدم گل قشنگ 

واست حدیث کساء میخونم امشب

بعدشم وکالت خیلی بهتر از اینه ک بری دنبال رنگ مو اینطوری فاصلت با شوهرت کم میشه و خودتم تو جامعه ای رو بچتم تاثیر داره بخدا درس خوندن تو این دوره راحت ترین کاره

2442
 انشاءالله که یه بچه ی سالم و خوشگل خدا بهت بدم گل قشنگ  واست حدیث کساء میخونم امشب بعد ...

خدا امواتت بیامرزه 

خدا خیرت بده 

تاپیکتمو بخونی متوجه میشی کن چقدر  بیچارم 

انشالله هر جی از خدا میخوای بهت بده به حق این ماه عزیز

آره انشالله حتما شروع میکنم به درس خواندن 

خدا امواتت بیامرزه  خدا خیرت بده  تاپیکتمو بخونی متوجه میشی کن چقدر  بیچارم  ...

یچیزی بهت بگم؟

اول از همه یه چله حق شناس بردار 

بعدشم نمک نذر حضرت زهرا بکن جواب میگیری

با امام زمان تاحالا حرف زدی ؟قبل اینکه صدات به گوش خودت برسه به گوش امام زمان میرسه دیگه میتونی اگه یه گلزار شهدا نزدیکتون هست یا میشناسی نیت بکنی که اگه اونا دعا کنن مشکلت حل بشه عید واسشون سبزه میکاری می‌بری رو مقبرشون میذاری اینا همه صدددددد در صدددددددددد تاثیر میذارن صددددد در صد اصلا کلا نسبت به زندگی یچیز دیگه میشی

بعدشم میخوام بهت بگم شوهرت رو نفرین نکن خودتم نفرین نکن از ته ته ته ته ته ته ته دلتتتتتتتت بگو خدایا تا تو نخوای نمیشه از این به بعدو به خودت میسپارم که حلش بکنی 

اینا همه خیلی حوابه چون ایمانتو بالا میبره و میگیره

یچیزی بهت بگم؟ اول از همه یه چله حق شناس بردار  بعدشم نمک نذر حضرت زهرا بکن جواب میگیری ب ...

آره من احساس میکنم مریضم 

نازایی دارم آنقدر آمپول مصرف کردم آنقدر دارو خوردم 

خستم خیلی خستم هر چی درآمد داریم پای دکتر می‌ره 

کل طلاهامو‌فروختم 

از اون ورم با شوهرم مشکل دارم همه روش قسم میخورن همه آرزوی همچین دامادی دارن تو  کل طایفه و فامیلمون اسم شوهرم نفره اوله  حافظ قرآن نخبه 

اما من خیلی حساسم احساس میکنم به زنای دیگه نگاه می‌کنه 

آخه مزاجش بعضی وقتا گرمه بعضی وقتا سرد بهش شک میکنم 

کل مشکوکم به عالم و آدم 

خودم یه خدا از زیبایی چیزی کم ندارم شبیه نیوشا زیقمی ام 

ولی حساسم و میترسم 

شوهرمو قیافش معمولیه 

تا الان از شوهرم چیزی ندیدم فقط دو بار اوایل ازدواجمون فیلم بد سرچ کرده بود که دست رو قران گزاشت دیگه کلا توبه کرد گریه کرد 

بهم تو حرم امام رضا حرم حضرت معصومه قول داد که بهم خیانت نکنه دروغ نگه فیلم بد نگاه نکنه و به زنای نامحرم نگاه نکنه 

خیلی حساسم خیلی خیلی خیلی

خودشم همیشه وضو داره نمازش سر وقت حروم حلال و کامل مراعات می‌کنه تو کارا کمکم می‌کنه به مامانم اینا خیلی خیلی احترام میزازع 

هرچی دلم بخواد برام میخوره لباس و خوردی 

و کلا هرچی منم بگم همونه 

فقط حساسم به خدا لحضخ ای احساس خوشبختی نمیکنم 

ترو خدا بگو مقصر منم یا اون 

یچیزی بهت بگم؟ اول از همه یه چله حق شناس بردار  بعدشم نمک نذر حضرت زهرا بکن جواب میگیری ب ...

آره با امام زمان صحبت میکنم 

همیشه هم به یادشم 

تو خوشی و بدی هام 

نظر هم کردم نمک 

دیگه هر چی خدا بخواد 

آره من احساس میکنم مریضم  نازایی دارم آنقدر آمپول مصرف کردم آنقدر دارو خوردم  خستم خیلی ...

ببین گلم منم کلا آدم شکاکی هستم همش اعتماد به نفس ندارم البته الان بهتر شدم 

تنها راهشم اینه که این حقیقتو به خودت بقبولونی که اون اگه دوست نداشت هیچی واسش مهم نبود نه قولی میداد نه هیچی !

همه ی زن ها و همه ی مرد ها ممکنه روزی کسیو ببینن بگن قشنگه ولی باورررر کن اینو تجربه ثابت کرده که رفتار آدماست که باعث وابستگی میشه تو رفتارت باید یجوری باشه ک رفیق شوهرت باشی از حالت افسرده هم بیا بیرون 

درس بخون تلاش کن ورزش کن روحیتو درست کن یمدت کلا خودتو نسبت به همه چی بزن به اون راه آقااااااااا هررررررچی شد بشههههههه من باید خوش باشم تمرین کن 

بخدا باورت نمیشه خاله من همش مریضای عجیب غریب ضعف و... داشت ینی هر روز خدا مریض 

همشم از اینجا شروع شد که فکر میکرد زشته 🤦‍♀️ الان رفت دکتر دکتر بهش گفت تنها مشکل تو اعصابته ک باعث مریض شدنت میشه عزیزم امروزه چیزی به اسم نازایی وجود نداره اصلا و حتما مشکلت تا الان مشخص نشده که انشاءالله این سری دیگه حله تو اعصابتو درست کن اول از همه آرامش و خوشی به خودت بده کارایی که شوهرتو شگفت زده میکنه بکن خوشگل بکن واسش همیشه هم مطمن باش آدما خودشونو با اطرافیان مقایسه میکنن فکر میکنن طرف مقابل خوشگل تره اینو از تو تاپیکات فهمیدم🙈ولی باور کن اینطوری نیست 😂😂😂همه آدما این وسواسو دارن مخصوصا زنا ینی تو زنیو نمیبینی ک اینطوری نباشه پس بدون زیاد به احساساتت بها دادی خودتو بیچاره میکنی دختر نکن اینطوری 

2456
آره من احساس میکنم مریضم  نازایی دارم آنقدر آمپول مصرف کردم آنقدر دارو خوردم  خستم خیلی ...

واقعاً شبیه نیوشا ضیغمی هستی؟🥺 همونطوریه همونطوری؟

البت شایدم خوشگل تر باشی😌 

گلم اگه اضافه وزن هم داری حتما وزنتو درست بکن 

حتی اگه کمبود وزن هم داری اصلاح کن کلا وزن متناسب خیلی خوبه و روی بارداری تاثیر داره

واقعاً شبیه نیوشا ضیغمی هستی؟🥺 همونطوریه همونطوری؟ البت شایدم خوشگل تر باشی😌  گلم اگه اضافه ...

نه بابا من خنگ اشتباه گفتم 

شیلا خداد 

شبیه اونم 

این دوتا رو همیشه قاطی میکنم 

2392