توی خاطرات بجز تو/ برگ یاد همه پژمرد/ اخرین لحظه بودن/زیر بار غم تو مرد/ چقدر امشب تو سکوتم/ کوچه باز عطر تو داره/ بوی یاس و شب و خونه/ تورو یاد من میاره/ یاد تو لالایی میشه/ واژه ها مثل ستاره/ ولی تو نیستی و شعرم/ آسمونش ماه نداره/از عطر یاس کوچه ها/تاچشم کور از گریه ها/ با عطر یاد تو زنده ان/ تا باز برگردی به خونه🧡(:
بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده. خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
توی خاطرات بجز تو/ برگ یاد همه پژمرد/ اخرین لحظه بودن/زیر بار غم تو مرد/ چقدر امشب تو سکوتم/ کوچه باز عطر تو داره/ بوی یاس و شب و خونه/ تورو یاد من میاره/ یاد تو لالایی میشه/ واژه ها مثل ستاره/ ولی تو نیستی و شعرم/ آسمونش ماه نداره/از عطر یاس کوچه ها/تاچشم کور از گریه ها/ با عطر یاد تو زنده ان/ تا باز برگردی به خونه🧡(:
جهان سوم جایی نیست که از نظر اقتصادی و سیاسی و اجتماعی، از بقیه ی کشور های اروپایی و آمریکایی عقب باشه...جهان سوم جایی هست که دختر ۱۵-۱۶ ساله، میشینه توی کافه ی پر دود و دمه و سیگار میشه و فکر میکنه چه کار شاقی انجام داده...
درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص) به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم