2410
2445
عنوان

جهیزیه خواهرشوهرم...و شکستن قلب من...🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 269370 بازدید | 1360 پست
ی خرج سنگین باید بزاری رو دستش ،مثل همون مبل ک گفتی ،تا وامو نگرفته ،بگو الا بلا واس عید میخام مبلار ...

باید بگه مامانت مسخره کرده گفته ابروم جلو دومادم میره با این مبلا و یادش رفته جاهازی که میخواد بره خونه اون دومادم تو داری میدی پس ببین واسه کی داری از جون مایه میذاری.شل بگیره تمومه  شوهرش اومده با صدتومن جمع کن کنه قضیه رو.اسی خیلی سادس خیلی شوهرشم شناختش

امین من ک دیک عقلم قد نمیده😮‍💨😮‍💨

اِسی خیلی مظلومی

من کم مونده بزنم زیر گریه🥲

جیران خاتون هستم ، سوگلی قبله عالم❤ از اون دسته آدم هام که دلم واسه همه چیز و همه کسی میسوزه 🙃 اگر تو تاپیکت نظر مخالف دادم لطفا ازم ناراحت نشو ، من فقط نظر شخصی خودمو گفتم🙂  زیباتریڹ گل ها همیشه مختصِ بهترینهاست🌸 زندگیتون مثل گلها زیبا و خوش آب و رنگ و هر جایی کـه هستین دعا ميڪنم خـدا پناهتان باشد🤲
جوابشون رو نده ولشون کن بذار تو حال خودشون باشن بعضیا یه جور دارن به خودشون فشار میارن انگار چی شده ...

اره واقعا ....عین امضات😂😂😂💞💖💖😘

خدایا پناه برتو .....عاشقتم                             💙  وزن فعلی ۷۵.۵۰۰....هدف اول تا عید۷۲.....وزن هدف دوم  ۶۵💙توکل برخدا 

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تو بگو من چیکار کنم😭😭

چند صفحه قبل هم گفتم 

من برات خیلی ناراحت شدم 

هم برای خودت 

هم همسرت 

هم خواهرشوهرت که پدرش جهیزیه نمیده و از داداش میگیره .

نیت کردم برات انشالله مشکل خودتو همسرت و خواهرشوهرت حل بشه تا ۴۰ شب سوره واقعه بخونم برات

من شوهر ندارم و تجربه هم ندارم که بخوام راهنمایی کنم فقط برات دعا میکنم❤

جیران خاتون هستم ، سوگلی قبله عالم❤ از اون دسته آدم هام که دلم واسه همه چیز و همه کسی میسوزه 🙃 اگر تو تاپیکت نظر مخالف دادم لطفا ازم ناراحت نشو ، من فقط نظر شخصی خودمو گفتم🙂  زیباتریڹ گل ها همیشه مختصِ بهترینهاست🌸 زندگیتون مثل گلها زیبا و خوش آب و رنگ و هر جایی کـه هستین دعا ميڪنم خـدا پناهتان باشد🤲
2442

چقدر شبیه منی شوهر منم همین طوره یازده ساله ازدواج کردم دوتا بچه دارم همیشه خودش وما رو فدای بقیه میکنه وبد بختی اینه فکر میکنه بهترین کار وداره انجام میده البته اونها هم فقط برای کار میخانش وگرنه توی تصمیم گیری هاشون اصلا حسابش نمیکنن دیگه 😔 هم خودش وهم ما رو خار کرده 🤦‍♀️

من ذره ای راضی نیستم خودم تو فشارم خواهرش خوش و خرم

استارتر فکر نکنم همچین ادمی باشی که بهش فشار بیاری فقط بیخودی داری خود خوری میکنی . انشالله همسرت خودش سرش به سنگ بخوره

عاقبت 

تا میتونی قرعه کشی های خونگی بنویس و وام بردار ..و جایی سرمایه گزاری کن که کمتر خرج خانوادش کنه

وقتی زیر فشار قرض و قسط باشین دیگه توان خرج کردن برای خانوادش رو نداره

چراغی که به خانه رواست به مسجد حرامه

دختره پدرش زندست سر کار نمیره...دوتا برادر بزرگتر از خودشم داره اونوقت جهیزیه همسر شما بده؟؟؟؟؟؟

از حق خودت شدید دفاع کن...والا زندگی خرج داره

دو روز دیگه شما نداشته باشی خانوادش نگاهتونم نمیکنن

آخرشم میگن میخواستی خرج نکنی

دیدم که دارم میگم

بد عادتشون نکنین اسی...بعدها توقعشون که رفت بالا دیگه پدر خرج میشه همسر شما...اونوقت(خیلی عذر میخوام)..خیلی راحت سواری میگیرن ازتون

هفتادیم...تا وقتی مخاطبم نیستی ریپ نزن دوست عزیز/  خواستند ما را دفن کنند، دریغ از این که ما بذر بودیم/خودت باش...کسی هم خوشش نیامد؛ نیامد...اینجا کارخانه مجسمه سازی نیست/ به خودت کمی اهمیت بده! وگرنه لابه‌لای زندگی از بین می‌روی و هیچکس هم نمی‌فهمد...
2456
واقعا منم دیگ سختمه حالا میگفتم با قسطم اگ میخره ب هرحال با وام پس میده اما الان میگ با وام پس نمید ...

ببین عزیزم باید خودتو بزاری جای خواهر شوهرت ، اونموقع چه توقعی از عروستون داشتی ؟ 

صد در صد توقع داشتی درکت کنه تا پیش خانواده شوهرت ، به خاطر جهیزیه سرافکنده نشی ، برای برادر شوهرتم خوب وام رو بده ، چه اشکالی داره وقتی اقساط وام رو خودش پرداخت میکنه ، مطمئن باش بعد از دوسال یه میلیون اصلا پول حساب نمیشه ، چه برسه به ۱۰ سال ، میخواستم بگم اینقدر به ۱۰ سال فکر نکن و با این فکرا خودتو اذیت نکن ، نیت کن برای کمک کردن ، نیتت هم برای رضای خدا باشه ، وقتی که کم داری ببخشی به خدا ارزشش خیلی بیشتر از اونیه که داری و میبخشی ، به خدا زندگی خیلی خیلی خیلی کوتاهه ، عوضش دعا کن از خدا بخواه که ان شاالله روزیتون زیاد بشه.

منم خیلی دوس داشتم حتی اگر نونمو هم نصف کنم ، بازم بتونم به خانوادم کمک کنم.

دوتا داداشه چیکاره ان پس؟ پدرشوهرت حقوق نداره؟ داماد شیربها نداده یا وسیله نخره؟

این شیربها چیه ناموسا خدایی ک خیته حالا داماد وسیله بخره مثلاً وسایل سنگین  یاپدرشوهر حقوق نداره حقه ولی شیربها 

یه عدد تنبل که کلی برنامه ریزی می‌کنه که اگر انجام بده الان موفقیتش تضمینیه ولی ب محض بازکردن صفحه اول کتاب خوابش می بره🦦🦉                                                  نگاه ن‍‌ک‍‌ن #س‍‍‌اک‍‌ت‍‌م ده‍‌ن‍‌م ب‍‌از ش‍‌ه چ‍‌ی‍‌زای‍‌ی ب‍‌ارت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌م ک‍‌ه م‍‌ع‍‌ن‍‌ی‍‌ش‍‌و ت‍‌و #گ‍‌وگ‍‌ل س‍‌رچ ک‍‌ن‍‌ی :) 🐈‍⬛🩸️ آره حاجی من خیلی آرومم برای همین واسه سواستفاده راه حل های فراوانی وجودداره ولی فکر نکن نمیفهمم چرا ولی دارم سطح بیشعوری تورومیسنجم دیدی دیگه نیستم یعنی سیفونتو کشیدم پایین🗿⚰️ 
حالا مشکل من اینجاس ک دیشب بهم میگه میخوام هرچی حقوق و اینا میگیرم بدم ب قسطام وقتی ام وام و ریختن ب ...

عزیزم ببخش من اشتباه متوجه شدم و فکر کردم قسط بدهیارو شوهرت میده. و قسط وام رو برادر شوهرت

یه مشاوره برین. ان شاالله که مشکلاتتون حل بشه.

حالا مشکل من اینجاس ک دیشب بهم میگه میخوام هرچی حقوق و اینا میگیرم بدم ب قسطام وقتی ام وام و ریختن ب ...

کاراش خوبه ولی به شرطی که ازدواج نکرده باشه 

میتونست ازدواج نکنه و به خانوادش برسه 

نام کاربری فانه/ یه دختر با سایز پای ۴۳ هیچوقت متنظر نمیمونه تو انتخابش کنی 😉 / من با خانم های دیگه خیلی فرق دارم مثلا من هیچوقت دلم یه تکیه گاه نمیخواد ترجیح میدم خودم تکیه گاه باشم هیچوقت دلم کسی رو نمیخواد که مواظب من باشه ترجیح میدم خودم مواظب اون باشم و اصلا عزت نفسم اجازه نمیده حتی یه روز کنار کسی که خیانت کرده زندگی کنم چه برسه بخوام برای کسی هم تعریف کنم
این شیربها چیه ناموسا خدایی ک خیته حالا داماد وسیله بخره مثلاً وسایل سنگین  یاپدرشوهر حقوق ندار ...

طبق قانون هم شیربها حق زنه و هم جهیزیه با مرده 

نام کاربری فانه/ یه دختر با سایز پای ۴۳ هیچوقت متنظر نمیمونه تو انتخابش کنی 😉 / من با خانم های دیگه خیلی فرق دارم مثلا من هیچوقت دلم یه تکیه گاه نمیخواد ترجیح میدم خودم تکیه گاه باشم هیچوقت دلم کسی رو نمیخواد که مواظب من باشه ترجیح میدم خودم مواظب اون باشم و اصلا عزت نفسم اجازه نمیده حتی یه روز کنار کسی که خیانت کرده زندگی کنم چه برسه بخوام برای کسی هم تعریف کنم
طبق قانون هم شیربها حق زنه و هم جهیزیه با مرده 

بله حقوق میخونم ولی شیربها یه چیزچرتیه

یه عدد تنبل که کلی برنامه ریزی می‌کنه که اگر انجام بده الان موفقیتش تضمینیه ولی ب محض بازکردن صفحه اول کتاب خوابش می بره🦦🦉                                                  نگاه ن‍‌ک‍‌ن #س‍‍‌اک‍‌ت‍‌م ده‍‌ن‍‌م ب‍‌از ش‍‌ه چ‍‌ی‍‌زای‍‌ی ب‍‌ارت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌م ک‍‌ه م‍‌ع‍‌ن‍‌ی‍‌ش‍‌و ت‍‌و #گ‍‌وگ‍‌ل س‍‌رچ ک‍‌ن‍‌ی :) 🐈‍⬛🩸️ آره حاجی من خیلی آرومم برای همین واسه سواستفاده راه حل های فراوانی وجودداره ولی فکر نکن نمیفهمم چرا ولی دارم سطح بیشعوری تورومیسنجم دیدی دیگه نیستم یعنی سیفونتو کشیدم پایین🗿⚰️ 
بله حقوق میخونم ولی شیربها یه چیزچرتیه

به نظر من چرت حق زن دوم داشتن و صیغه کردن مرداس و همینطور بقیه حقوقی که مال مرد هست و مال زن نیست 

آدمهایی مثل شوهرت مهرطلب هستن .تا مرز نابودی خودشونو میبرن تا مادر و خواهر دوستش داشته باشن یا مردم بگن چه پسر خوبی مادر و خواهرش و تنها نذاشت .یا به این امیده که مادرش اونو از دو تا برادر های بزرگ‌تر بیشتر دوست داشته باشه حتی زبونی هم بگه راضیه ولی زهی خیال باطل....

انقد خانواده دوسته چرا زن گرفته پس سهم شما چی میشه آینده بچه ات چی میشه خداصبرت بده من خوندم حرصم دراومد

2451