2454
2494

نامزدم عصر گفت کاردارم زنگ نزن بهم تا فردا دستم بنده اینو با عصبانیت گفت بدون هیچ دلخوری از قبل فقط کنجکاوم ببینم کارش چیه و کجاس؟زنگ بزنم چی بگم

تحمل کردی برنده ای

تا فردا که گفته

فعلا شکرخدا؛هر چه پیش آید خوش آید.....  قسمت                                                                هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆                            

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جات بودم بلاکش میکردم برا همیشه بره به کارش برسه

واقعا جدی گفتی؟؟؟؟

فعلا شکرخدا؛هر چه پیش آید خوش آید.....  قسمت                                                                هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆                            
2456
نه عزیزم به نظرم اگه ازت خواسته زنگ نزنی زنگ نزن بعدا که صحبت کردین ازش بخواه بهت بگه 

زنده باد

مگه شوخی دارم؟؟؟ یکیه که تا فردا دستش بنده معلوم نیس کجاست و چیکار میکنه همون بهتر برا همیشه بره به ...

چونکه مطمعن نیستیم  چطوری  امکان داره اشتباه هم نکنیم.

شما خودت پیش نیامده با عجله بری سراغ کاری

بعدش ازت بپرسن کجااا؟؟ حوصله جواب نداشتی

شاید اونم همین باشه اونوقت کی خراب میشه

چونکه مطمعن نیستیم  چطوری  امکان داره اشتباه هم نکنیم. شما خودت پیش نیامده با عجله بری سر ...

خب ایشون همسرمه دوس پسر نیس که حوصلشو نداشته باشم قطع کنم رک میگم ببخشید فلان کارو دارم بعدا صحبت میکنیم ولی اینکه با عصبانیت بگه دستم بنده و تا فردا هم تماس نگیر یعنی همون گمشو نمیخام صداتو بشنوم.. نمیدونم شایدم من بدبینم که شب چیکار داره که تا صب دستش بنده یه ۵دیقه هم دستش خالی نیس جواب بده و بابت این حساس شدم

خب ایشون همسرمه دوس پسر نیس که حوصلشو نداشته باشم قطع کنم رک میگم ببخشید فلان کارو دارم بعدا صحبت می ...

درک میکنم  دقیق چی میگی.

ولی  باورت میشه  اگر یه 24 ساعت تحمل بکنیم  یه وقتایی ب نعفمونه ..

منم عجولی شما رو چشیدم  حتی چند دقیقه رو تاب نیاوردم  .کسی رو از یه شهر به شهر دیگه  کشیدم   بعد دو روز  دیدم  فکر عجول و عصبانیت  باعثش بوده. البته به نظر شما احترام میزارم 

2496