2410
2445
عنوان

Sevda_old جان جدت پیام بده

568 بازدید | 37 پست

ندی میرم بانک شمارتو در میارم کار واجب دارم باهات

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2442

😐😂

Life without BTS has no meaning💜🥺 زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم 😁............. چند سریال قشنگ کره ایعشق باستانی/ببر و گل رز/مکمل عشق/فقط تو/پرنسس کوچک من/دبلیو (دو جهان)/عشق مسموم/عشق یک کتابچه ی راهنماست/زیبای زشت/عشق مخفی من/سویو/همسایه بغلی اکسو/تقلید/زیبای حقیقی/هم اتاقی من گومهیو /سر آستین قرمز /خون/بوسه حس ششم /گل شیطان/من با یک آنتی فن ازدواج کردم/تهیه کنندگان/عشق غیر منتظره/برنامه نویس با مزه /عشق و عاشقی در فروشگاه/لحظه ای که قلب می‌درخشد/وارثان/پسر خانواده پولدار/ایدی من خوشگل گانگنامه/منشی کیم چشه؟/خواستگاری تجاری/فریب دل/ستاره های دنباله دار/تو سرنوشت من هستی/استارت آپ/پینوکیو /عاشقان ماه/معادلات عشق/آلارم عشق/مدرسه موریم/سیندرلا /پسران برتر از گل/دوست پسر من باش/آقای ملکه/شروع دوباره/عشق صفر بیست/شروع دوباره/چشم انداز عشق/با این که میدانم و... بقیش بخاطر محدودیت امضا مجاز نیست خواستین کل فیلم هایی که دیدم رو بگم 🥴تاپیک عکس وآرمی هم بتگین بوس❤                                  https://abzarek.ir/service-p/msg/1005483                   دوس دارم نظرتون هم راجبم بدونم😊           حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم🙂❤️ درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜

چ جوری میری بانک شمارشو درمیاری؟

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بـزن دلـو به دریـا🌊 بیـا..تنهـام تـو دل🤍 تنهـاییا..دنیـارو🌍ول کن و تنهـا بیـا..فقـط قلبتـو❤️ همرات بیـار..
2441

Sevda_old@

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
2451