2454
2445
عنوان

بتظرتون الان چه فکری میکنه؟

194 بازدید | 24 پست

شش ماهه کات کردیم درواقع اون کات کرد تو روبیکا پیجم باز بود اومد استوریمو نگاه کرد منم بعدش پیجم رو قفل کردم که نبینه استوریامو. الان چه فکری میکنه با خودش؟ فکر میکنه لج ولجبازی میکنم؟فک میکنه هنوزم میل دارم بهش.یا فکر میکنه برام.مهم نیستش که پیجمو قفل کردم؟

فکر نکنم اصلا فکری کنه

Life without BTS has no meaning💜🥺 زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم 😁............. چند سریال قشنگ کره ایعشق باستانی/ببر و گل رز/مکمل عشق/فقط تو/پرنسس کوچک من/دبلیو (دو جهان)/عشق مسموم/عشق یک کتابچه ی راهنماست/زیبای زشت/عشق مخفی من/سویو/همسایه بغلی اکسو/تقلید/زیبای حقیقی/هم اتاقی من گومهیو /سر آستین قرمز /خون/بوسه حس ششم /گل شیطان/من با یک آنتی فن ازدواج کردم/تهیه کنندگان/عشق غیر منتظره/برنامه نویس با مزه /عشق و عاشقی در فروشگاه/لحظه ای که قلب می‌درخشد/وارثان/پسر خانواده پولدار/ایدی من خوشگل گانگنامه/منشی کیم چشه؟/خواستگاری تجاری/فریب دل/ستاره های دنباله دار/تو سرنوشت من هستی/استارت آپ/پینوکیو /عاشقان ماه/معادلات عشق/آلارم عشق/مدرسه موریم/سیندرلا /پسران برتر از گل/دوست پسر من باش/آقای ملکه/شروع دوباره/عشق صفر بیست/شروع دوباره/چشم انداز عشق/با این که میدانم و... بقیش بخاطر محدودیت امضا مجاز نیست خواستین کل فیلم هایی که دیدم رو بگم 🥴تاپیک عکس وآرمی هم بتگین بوس❤                                  https://abzarek.ir/service-p/msg/1005483                   دوس دارم نظرتون هم راجبم بدونم😊           حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم🙂❤️ درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹❤️

نباید اهمیت میدادی چون الان فکر میکنه لج کردی

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2442
2441
چه خوب. دقیقا میخام همین فکرو بکنه.میخام بفهمه که به هیچ وجه نمیخامش 

دیدش کلا ندیده بگیرش انگار نه انگار همچین آدمی وجود داره

‏کسی که یاد گرفت حال شما رو بد کنه، بلد شد وقتی حالتون بده رهاتون کنه و عادت کرد نسبت به این موضوع بی‌تفاوت باشه، آدم زندگی شما نیست...
خیلی باحال بود😂بره گمشه وقتی اونروز که دست رد به سینه ام زد و غرورمو با گووووه یکی کرد باید فکر این ...

اصولا مردا دیرتر پشیمون میشن و میخوان برگردن

امروز مال توئه. قشنگش کن، دقیقا عین خودت^^🌙  خدایا شکرت بابت همه چیز 🤍🍃 
مهمه عزیزم.کسیه که دوسش دارم دیگه مهمتر از این چی میتونه باشه

وقتی‌کات کردین دیگه چرامهم باشه.دیگه جزیی از‌گذشته شده

❤🙋🏻‍♀سلام برانان ک درما  چیزی‌را دوست داشتند.ک خودمان ان را ندیدیم‌و‌دوست نداشتیم❤🙋🏻‍♀
2451