2454
2445

به نظرت اینجوری خوبه؟ که ادم یه داداش داشته باشه فقط یا فقط یه خواهر داشته باشه؟با دلیل لطفا بگین خیلی مهمه واسم 

دوتا داداش دارم فقط😁

همسرم میگه: تو زبونی با چهارتا موی فر🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:گندم خانومم عاشق لواشک😋سه ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#گندم🌾

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2442

من همیشه دلم میخواست داداش داشته باشم 

بخاطر اینکه خودم تک دختر بمونم😄

و رابطه خیلی خوبی با داداشم داره 🥰

تولیدکننده انواع تابلو سه بعدی کریستالینه🥰پیج اینستاگرام👇@arsha.artgallery 

دوتاش خوبه.ولی خب در کل همجنس بهتره.پسر داداش میخواد.دختر خواهر

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
2441

يه خواهر داشته باشي و يه داداشم داشته باشي خيلي خوبه

فقط يه خواهر داشته باشي يا يك برادر، نه معنى تك دخترى ميفهمي اينطوري ،نه برادرت معني تك پسري دوتايي به بك اندازه مهمن 

بچه اخر هم معني خاصي پيدا نميكنه توى دو تا بچه

لطفا براى حاجتم كه تا ١٠ فروردين ١٤٠٢ مهلت داره صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱
يه خواهر داشته باشي و يه داداشم داشته باشي خيلي خوبه فقط يه خواهر داشته باشي يا يك برادر، نه م ...

من امکانشو‌ندارم سه بار زایمان کنم یه دختر دارم میخوام بدونم بچه دوم چی باشه بهتره

دوتا خواهر دارم دوتا داداش

همیشه دوست داشتم یه داداش از خودم بزرگتر داشته باشم ولی دوتا داداشم ازم کوچیکترن ولی قدشون از من بزرگتره 

یه خواهر کوچیک دارم و یه خواهر یه سال ازم بزرگتره خیلی باهاش صمیمی هستم و بهترین دوست و راز دارمه قربونش برم بنظرم خواهر داشتن خیلی قشنگتره

2451