2454
2445

با یکی دارم آشنا میشیم همو دوس داریم قراره فرداشب بیاد برای آشنایی با خانواده. من بهش گفتم که تا اینجا رو قبولت دارم از اینجا به بعد می‌سپارم به خانوادم هرچی بگن همونه چون که من دوس ندارم باهات رفتم تو زندگی و چیزی شد که طلاق بگیرم خانوادم بگن انتخاب خودت بوده منو تو خونشون راه ندن.

به نظرم زیاد جالب نگفتی بهتر بود میگفتی نظر خانوادم اولیت داره برام 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

نه حرف درستی زدی

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2442

بنظرم نبایدانقدتوضیح میدادی فقط میگفتی نظرخونواده برام مهمه.دوم اینکه ازهمون اول انقدراحت طلاق رومطرح نکنیداینطوری باعث میشه یه مسئله عادی بنظربیاد

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

نتونستی درست بیان کنی 

انگار خودزنی کردی و فرهنگ خانواده ات رو نامناسب نشون دادی 

هیچوقت به یک‌مرد القا نکن خانواده ات حامی و پذیرای تو نیستن حتی اگر واقعیت باشه 

بگو چون خانواده صمیمی و سالمی داریم و آگاه و خیرخواه هستن نظر اونها برام شرط اوله

2441

بهتر بود میگفتی من بدون مشورت با خانواده نمیتونم جواب بدم 

اینطوری براش تعیین میکردی که هم تو برای خانواده ات مهم هستی هم اونا برای تو 

کرونا به ما یاد داد آلودگی یک نفر به همه مربوط میشه 👍                   من در حد تجربه هام ، در تاپیک های شیردهی ، زایمان ، بچه داری ، بارداری ، بچه دار شدن ، شرکت میکنم.            ‏                     هرکسی پیر شود از بر و رو می‌افتد   پیر میخانه ما اشرف مخلوقات است😍 🇮🇷 درخواست دوستی 🚫🚫🚫                                                                   
اخه دورو اطرافم زیاد دیدم

ابن فکر بنداز دور آبجی پدر منم چون کارش توی دادگاه شورا هست همش همین میگه  اسم خاستگار مباد برا یکی میگه طلاق زیاد شده همه معتاد شدن همه اینن اونن همه مثل هم نیستن عزیزم   طلاق ب همین راحتی نیست اگر آدم درست انتخاب کنید چرا طلاق گلم فکرت سمت چیز منفی نبر از الان نظر خانواده هم مهمه نظر خودت صد در صد مهمتره

میشه برا حاجتم صلوات بفرستی  🖤🤙کاربری قبلی دختر رویایی ۸۱ هستم 🙂 پیـر شُدیم ، اما بُزرگ نَہ . . ! : )💔 
مرسی عزیزم. انشاالله همه خوشبخت بشن...درسته

ان شاءالله عزیزم💙😘

میشه برا حاجتم صلوات بفرستی  🖤🤙کاربری قبلی دختر رویایی ۸۱ هستم 🙂 پیـر شُدیم ، اما بُزرگ نَہ . . ! : )💔