2454
2445
عنوان

من سر ترم یا نیکولاس؟😂+عکس

386 بازدید | 58 پست

😑😂مث اینکه دیگ واقعا رد دادم .. عااا ویژگی ها و عکس نیکولاس ک تاپیک قبله ویژگی خودمم دیپلم تجربی قد کوتاه وزن کم ولی خوبه ی لبخند دلنشین دارم 😑😂وی در خانواده ای مذهبی بزرگ شد.. الان عکس میزارم 

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/شاید این روزا بهم سخت بگیرن اما ی روزی میرسه خنده هام دنیا رو پر میکنه/آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/

بزار

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم              لطفا برای  برآورده شدن حاجتم یک صلوات به نیت امام حسین بفرست. خدا جونم   حاجت همه نینی سایتی ها رو بده حاجت منم بده "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"خدایا شکرت مامان شدم خدایا خیلی دوست دارم یا امام حسین ممنونتم

تو همونی که موهاتو کوتاه کردی قبلا دیدمت

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم              لطفا برای  برآورده شدن حاجتم یک صلوات به نیت امام حسین بفرست. خدا جونم   حاجت همه نینی سایتی ها رو بده حاجت منم بده "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"خدایا شکرت مامان شدم خدایا خیلی دوست دارم یا امام حسین ممنونتم

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2442
کاملا بهم میاین ب پای هم پیر شین

😂😂♥️😍مرسیی

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/شاید این روزا بهم سخت بگیرن اما ی روزی میرسه خنده هام دنیا رو پر میکنه/آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/

شما سرتیپ ولی خواهشاً نیکولاس را به ایران نیاورید بخاطر امنیت خودش 

همسر سرآشپز چویی هون ووک میباشم 🤵👰هشدار هشدار 📢📢📢نبینم کسی به او نزدیک شود❌❌❌ وگرنه سرش را از تنش جدا میکنم🔪 قطعه قطعه اش میکنم با بسته بندی میفرستم درب منزل دل و جگرش را به سیخ میکشم و دست سگ و گربه میدهم آهای زنک حواست باشد به عشق من چپ نگاه نکنی که چشمانت را کور میکنم من رویش غیرتی ام😉🧿مرصی که رعایت میکنید🤩❤️
تو همونی که موهاتو کوتاه کردی قبلا دیدمت

آره عزیزم 

2441
منم یکی از این بلوزای تو دارم میپوشم یاد کدو میوفتم😕

😂من همیشه لباسای عجیب میخرم با رنگهای خز میخرم اما هنوز دلیلشو پیدا نکردم 

نیکلاس خیلی سرتره 

/%da%86%d8%a7%d9%84%d8%b4-%d8%a8%d8%b0%d8%a7%d8%b1%db%8c%d9%85-%da%86%d8%a7%d9%84%d8%b4-%d9%86%d9%82%d8%b7%d9%87?postId=273244776 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
شما سرتیپ ولی خواهشاً نیکولاس را به ایران نیاورید بخاطر امنیت خودش 

😂😂مرسی ک آنقدر خانوم و مهربونی در حق همسرم

۱۰۰ درصد خودت 😍از بالا بهش نگاه کن 

بزن تو برجکش ،بهش بگو‌

جوابم‌منفیه

وزن شروع ۱۵ خرداد۱۴۰۱»»۸۴                                  وزن پایان تابستان۱۴۰۱»»۷۱                                       وزن شروع ۱۱اسفند ۱۴۰۱ »»۷۷                            هدفم‌ رسیدن به وزن ۶۴ هست تا آخر خرداد ❤❤
چقد زیبایی❤️✨

قربون شما برم چشماتون زیباست♥️

دوباره دوباره

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
2453