پرشکم معاینه کردن دارو نوشتن برام قرص و سه نمونه پماد و شیاف،،،هنوز دوره ی درمانم تموم نشده میخواستم الان داروهامو استفاده کنم دیدم پریود شدم حالا من چیکار کنم تو رو خدا جواب بدین هر کی بلده اگر اینجا کسی ماما هست میشناسیدش لطفا تگش کنید
دقیقا روز تولدم پسر خوشگلم بدنیا اومد نه بغلم اومد نه بهش شیر دادم دو روز بعدش پرواز کرد رفت پیش پدرم و خدا😔😭برام دعا کنید خدا ابوالفضلم رو بهم سالم برگردونه🙏لطفا برا اینکه خدا دوباره بهم یه بچه سالم بده صلوات بفرستین♥️
دقیقا روز تولدم پسر خوشگلم بدنیا اومد نه بغلم اومد نه بهش شیر دادم دو روز بعدش پرواز کرد رفت پیش پدرم و خدا😔😭برام دعا کنید خدا ابوالفضلم رو بهم سالم برگردونه🙏لطفا برا اینکه خدا دوباره بهم یه بچه سالم بده صلوات بفرستین♥️
ببین من رفتم دکتر بهم پماد داد گفت حتی زمان پریود مصرف رو ادامه بده اتفاقا رحم بهتر پاک سازی میشه&nb ...
آره منم دیروز رفتم گفتم پری شدم گفتش اشکالی نداره پمادا رو میتونی تو زمان پریودی استفاده کنی منم دیشب استفاده کردم