❤️ مامان و بابای بهار و بهراد ❤️ بهار دختر بهار ❤️ هر چه مرا تبر زدی زخم نشد جوانه شد 🌱من قهرمان زندگی بچه هام هستم 😍 درخواست دوستی از طرف آقایون، افراد ناشناس و تازه وارد قبول نمیکنم✌️آنکه بمن وفا نکرد مرهم تو نمیشود 👀اعتماد تو قلب من خودکشی کرده💔
اون خانومه که خیانت همسرشون دید خانوادش و خانواده خودش طرفداریش کردن همسرشم گفت میخواد دختری که باهاش خیانت کرده رو عقد کنه خود خانومه هم یه بچه داشت اسمش نازی بود فک کنم
این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!! هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست زیرا میتواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید میتواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
اون دختره که عاشق پسری شد ولی پسره عاشق دختر خالش بود و یکروز دختره با پسره تو باغ تنها میشن و کارای ولی پسره پشیمون میشه از کارش.دختره میگه بیا ازدواج کنیم بعد طلاقم بده که آبروم نره ولی دختر خاله هم میفهمه .آخرش چی شد
"امیر کبیر : ابتدا فکر میکردم که مملکت وزیر دانا میخواهد بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا میخواهد ،اما اکنون میفهمم ملتِ دانا میخواهد !" " جنگ با افکار پوسیده، دشوارتر از جنگ رودررویِ جبهه هاست..." "امید داشت به اکسیژنای درون آب موقع غرق شدن تو اقیانوس !"
"امیر کبیر : ابتدا فکر میکردم که مملکت وزیر دانا میخواهد بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا میخواهد ،اما اکنون میفهمم ملتِ دانا میخواهد !" " جنگ با افکار پوسیده، دشوارتر از جنگ رودررویِ جبهه هاست..." "امید داشت به اکسیژنای درون آب موقع غرق شدن تو اقیانوس !"