سلام امروز مادرشوهرم زنگ زد گف برو خونه یه سری کار هست بهم گفت تا انجام بدم ..منم شوهرم ک اومد با بچمرفتم خونشون ..پدرشوهرم تنها بود درو باز کرد اومد سمتم بعد دم در هی داشت با بچم حرف میزد مسخره بازی در میوورد بعد بچمو بوسید یهو ب بچم گف اره دیگ تو رو بوسیدم مامانتو نبوسم ناراحت میشه یهو صورتشو اورد سمتم تا منو ببوسه محکم منو از سمت شونه گرفته بود ک صورتمو ببوسه منم داد زدم گفتم چیکار میکنی بابا ولم کن بعد هلش دادم گف وا تو دخترمی بعد خدا بهم رحم کرد همونجا شوهر رسید خونه شون ...بعد برا شوهرم تعریف کردم ..میگه توهم میزنی بابام منظوری نداشته با عروساش کلا اینجوریه بابام ..ولی تنم لرزید بخدا ..بنظرتون واقعا منظوری نداشته؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
معذرت میخوام اما مگه تجاوز شاخ و دم داره وقتی راضی نیستی نباید ببوسه پدرت که نیست خوب کردی
مرسی گلممنم همینو ب همسرم گفتم گفتم بهم تجاوز کرده گفت تو بزرگش میکنی گفتم بخدا گریم گرف یهویی کتفمو محکم گرف صورتشو بهم نزدیک کرد ک ببوسه منم گفتم وا بابا چیکار میکنی هلش دادم بعد با بچم اومد سمت اپن یهو شوهرم اومد تو