2777
2789
عنوان

خواهشا بخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله بظاهر مومنه ولی کلا ادم شل ایمانیه دنبال صیغه و این چیزاس البته از بقیه شنیدم 

خب مطمئن باش حالش خوب نبوده اون لحظه

بنظرم با همسرت در جریان بزار ولی به مادرشوهرت نگو بزار همسرت به مادرش بگه که دیگه توقع نداشته باشه بری خونشون کمک کنی

وآسِه کَسي كِ اَز اِرتِفآع بِتَرسِه بآلآ اومَدَن يِ اِشتِبآهِ مَحضِه :)🏹✨ ️
عزیزم چرا دعوا داری خب شما جواب نده ..چون نمیتونستم با کسی مشورت کنم اینجا پرسیدم 

نه گلم خوب طوری نیست یه سواله خودت بهترمیدونی شایدم خوب هیزه میتونی تنها خونشون نری گرچه عروس مثل دختره لتوخودت بهترمیدونی 

افرین این داشت لپمو میبوسید تازه هیچوقت نمیبوسه الان تنها بود بخدا خیلی ادم هیزیه

معذرت میخوام اما مگه تجاوز شاخ و دم داره وقتی راضی نیستی نباید ببوسه پدرت که نیست خوب کردی 

من 1401اومدم تاپیکای قبلی مال خاله🙄
معذرت میخوام اما مگه تجاوز شاخ و دم داره وقتی راضی نیستی نباید ببوسه پدرت که نیست خوب کردی 

مرسی گلم‌منم همینو ب همسرم گفتم گفتم بهم تجاوز کرده گفت تو بزرگش میکنی گفتم بخدا گریم گرف یهویی کتفمو محکم گرف صورتشو بهم نزدیک کرد ک ببوسه منم گفتم وا بابا چیکار میکنی هلش دادم بعد با بچم اومد سمت اپن یهو شوهرم اومد تو 

خب مطمئن باش حالش خوب نبوده اون لحظه بنظرم با همسرت در جریان بزار ولی به مادرشوهرت نگو بزار همسرت ب ...

متاسفانه ۳ ماهه با مادرشوهرم قهره ..نمیدونم بخدا احتمالا حالش خوب نبوده پدرشوهرم ..ولی ب شوهرم گفتم