یه چالش بریم بچه ها اگه پایه این عکس از دفتر خاطراتتون بذارین بگماااا برای من ۱۲،۱۳ سالمه اون موقع خط خرچنگ قورباغه ای رو هم فاکتور بگیرین😬😬😁
اگه هستین بذاریم سمو🙄😃
سانی،ساقی پروکسی سایت هسدم.تاپیک قند شکن و پروکسی زدم سوالی بود اونجا هستم 😁.ما اینهمه هزینه میکنیم بستهی اینترنتی میخریم که بیایم اینجا به عقیده و نظر تو احترام بذاریم؟ نخیر از این خبرا نیست آقا!
سانی،ساقی پروکسی سایت هسدم.تاپیک قند شکن و پروکسی زدم سوالی بود اونجا هستم 😁.ما اینهمه هزینه میکنیم بستهی اینترنتی میخریم که بیایم اینجا به عقیده و نظر تو احترام بذاریم؟ نخیر از این خبرا نیست آقا!
برای هیچکس مهم نیست تو چجوری شباتو صب میکنی پس بزار هرکی هرچی دلش خواست پشت سرت بگه و تو واسه خودت زندگی و از هر لحظه اش لذت ببر!عمرت آنقدر طولانی نیست که بخوای نگران این چیزای بیخود باشی فقط آخرش خودتی و خدات و آرزوهات پس همین سه تارو محکم بغلشون کن:) اون لحظه ای که یه بچه ایو میخندونم و باهاش بازی میکنم همون لحظه دنیام یه درجه رنگی تر و قابل تحمل تر میشه رفتن رو به کسی میگن که امده باشد ما که نیامدیم ریشه دراین خاک و وطنیم:)))) بابا وقت خداحافظیه ولی به مامان چیزی نگو/بابا دیگه نمیکشم از درد پر بغضه گلوم/بابا اگه رفتم بدون همه اینا واسه آینده بود/بدون همه آرزوم اینه ببینم ایرانو آزاد یه روز
کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنمگفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟
امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.