2410
2445
عنوان

یه حس شیشمی بیاد

303 بازدید | 84 پست

بیاد بگه من با علی ازدواج میکنم 😁😁😁

برای رسیدنم به علی و خوشبختیم کنارش یه صلوات میفرستی 😔تولو خدا 😍😍                                منتظر یه معجزه ام ، معجزه ای بنام عشق و رسیدن به معشوق 😍😍😍😍من به قدرت عشق اعتقاد دارم ، میدونم خدا هم هوامو داره و کمکم میکنه ، سه ساله منتظرم 😍😍😍علی عشقم ؛ بالاخره یه روز من به تو میرسم مطمئنم 😍

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2442
عزیزم تا ساعت چند زیستم تموم میشه؟

برو بخون اینا همش الکیه 

برای رسیدنم به علی و خوشبختیم کنارش یه صلوات میفرستی 😔تولو خدا 😍😍                                منتظر یه معجزه ام ، معجزه ای بنام عشق و رسیدن به معشوق 😍😍😍😍من به قدرت عشق اعتقاد دارم ، میدونم خدا هم هوامو داره و کمکم میکنه ، سه ساله منتظرم 😍😍😍علی عشقم ؛ بالاخره یه روز من به تو میرسم مطمئنم 😍

اگه دوستش داری و دوستت داره بهم میرسید

به این حرفا توجه نکن

چشم انتظارم که بعد ۹ سال به عشقم برسم🥹❤👰‍♀️🤵‍♂️اگه دعام کردی لایکم کن🤲💚🌱............ با آن که روز وصل او دانم که شوقم می‌ کشد ، ندهم به صد عمر ابد یک ساعت آن روز را❤تــ♡ــو قلـب تپنـده ی منـی𝐌🥰♥️💜❤💜❤💜❤💜❤💜❤💜❤💜❤💜❤💜❤💜❤💜❤💜دلـیل این دل تنگمے تو💝 اونے کـہ واسش میجنگمے تو💕  میـدونے ماهـ🌙قشنگمے تو✨⭐✨⭐✨یکی از قشنگترین دعاهایی که خوندم این بود:«يا الله أحلامنا بين يديك فحققها» خدایا آرزوهام توی دستاته پس لطفا اونارو را برآورده کن✨❤
2417
اگه دوستش داری و دوستت داره بهم میرسید به این حرفا توجه نکن

این درسته بله . 

دوسش که دارم اونم دوسم داره مطمئنم ، توکل بخدا هر چی خدا بخواد همون میشه 

این درسته بله .  دوسش که دارم اونم دوسم داره مطمئنم ، توکل بخدا هر چی خدا بخواد همون میشه  ...

پس انشالله به زودی خبر ازدواجت رو تاپیک میزنی💚

چشم انتظارم که بعد ۹ سال به عشقم برسم🥹❤👰‍♀️🤵‍♂️اگه دعام کردی لایکم کن🤲💚🌱............ با آن که روز وصل او دانم که شوقم می‌ کشد ، ندهم به صد عمر ابد یک ساعت آن روز را❤تــ♡ــو قلـب تپنـده ی منـی𝐌🥰♥️💜❤💜❤💜❤💜❤💜❤💜❤💜❤💜❤💜❤💜❤💜❤💜دلـیل این دل تنگمے تو💝 اونے کـہ واسش میجنگمے تو💕  میـدونے ماهـ🌙قشنگمے تو✨⭐✨⭐✨یکی از قشنگترین دعاهایی که خوندم این بود:«يا الله أحلامنا بين يديك فحققها» خدایا آرزوهام توی دستاته پس لطفا اونارو را برآورده کن✨❤
چرا؟؟؟؟ :(❤️

کسی که عاشقانه میخواستمش عشق یطرفه به مدت چهااارسال همیشه تو تاپیکا میگفتم باهاش وارد رابطه میشم؟دوسم داره؟😔چه شبایی ک تا صبح براش اشک ریختم چقدر تو تنهایی‌ام زجهع میزدم ولی اون هیچوقت منو نخواست عید هم عقدشه😔💔

2392