2454
2445
عنوان

عجیب ترین کاری که همسایه تون کرده چی بوده ؟خودم بگم ..........

| مشاهده متن کامل بحث + 664164 بازدید | 1398 پست
کامنتا خدا بود 😂 عالی  ولی ی همسایه داشیم خیلی قلدر بازی درمیاورد با کل اهالی کوچه درگیر بود ...

به همین خاطره که که میگن نفرین دوتاسرداره یاخودتومیگیره یاطرف مقابلو

یه پایان تلخ بهترازتلخی بی پایانه😅😇🥲
یه همسایه داشتیم زن مرد بچه نداشتن زنه میرفت سر کار مرد همش خونه بود میومد میگفت پسرتو بده من بگیرم ...

یاد فیلمای لیام میسون افتادم. 

کاربرآقا: زمانی لنین به صراحت نوشت: موثرترین راه درهم کوبیدن طبقه متوسط این است. که آن ها رابین دو سنگ آسیاب «تورم»و«مالیات»قرار دهند. طبقه متوسط که نابود شود، همه چیز فرو خواهد ریخت و طبقه متوسطی دیگر باقی نمی ماند تا کتاب به دست بگیرد، سفر کند، یاد بگیرد و یاد بدهد یا حامل ارزش های دموکراتیک و فرهنگ باشد.             میلتون فریدمن معتقد بود تورم، یا همان «مالیات پنهان»غیر مشروع و غیر قانونی است که اخذ می‌شود! و دقیقا باج گیری به حساب می آید که خرج بی کفایتی های دولت می شود، برداشت از درآمد مردم پیش از اینکه درآمد مردم بدستشان برسد. در این شرایط دولت عملا جیب بری میکند و سرگردنه ایستاده است و در حال غارت مردم است عوام نیز متوجه نمی شوند ازکحا خورده اند و به جان یکدیگر می افتند و این درحالی است که دزد اصلی این طور نشان میدهد که درصدد است که مشکل آن ها را حل نماید! چنین مجموعه ای را هر نامی می توان داد جزنام دولت مردمی....                                        اگر کنترل بیابان شن زار را به یک دولت ناکارآمد بدهیم پس از از چند مدت با کمبود شن مواجه میشویم.                                                            هر گونه انتساب تورم به دیگران اشتباه است. مصرف کنندگان، تورم ایجاد نمی‌کنند. تولید کنندگان، تورم ایجاد نمی‌کنند. رهبران خارجی، تورم ایجاد نمی‌کنند. چیزی که تورم درست میکند. مخارج بیش از حد دولت و چاپ پول بیش از حد دولت می‌باشد و نه هیچ چیز دیگر. 

ما یه همسایه داریم طبقه بالای ما هستن یه تنور گازی آورده و چندتا کپسول نون میپزه میفروشه خودشو بچه هاش اینقدر بلند بلند حرف میزنن و مثل اسب از پله ها میرن و میان‌ .یه بار گزارش دادم بهداشت الکی گفتن بازرس اومده معرفی شدن مراجع زیربط .هنوزم دارن کار میکنن.دیگه هرشب لعنتشون میکنم آسایش نداریم .

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما یه همسایه داریم هروقت غداشون غیرقابل خوردن میشه یه بشقاب برای ما میاره  یه بار کشک بادمجون ...

ایندفعه اورد بگوممنونم ازتون ولی  نمیتونم بگیرم چون ذائقتون بامافرق داره،مجبورم بریزم دور اسراف میشه.خودش میفهمه جریانو

ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش...
میشه در مورد علائم پسرتون توضیح بدید؟احتمالا این تاپیک تعطیل بشه میام تو یکی ازتاپیکاتون

از وقتی نوزاد بود گاهی چشمک میزد اهمیت ندادم 🥺بزرگ تر شد دیگه انجام نداد ولی الان سه سالشه چند ماه پیش متوجه ‌شدم یهویی وقتی گریه میکنه یا خجالت میکشه و یا عصبی میشه با یک چشم پلک میزنه بردمش دکتر نوار مغز گرفت و گفت نوارش تشنج نشون میده و دارو داد الان نزدیک سه ماهه دارو میخوره خیلی داغونم الهی بمیرم براش نمیدونم این دیگه چه دردیه

طنااااز چه قشنگه چشمات 😎.   
2442
😪😂رفتم لباسارو بند انداختم برگشتم دیدم یاخدا ۲۰ تا ریپلی ترسیدم که یعنی چی گفتم حتما همه اومدن دعو ...

بخاطر زیاد ریپلا شده بودی

من واست پست نذاشتم

ولی الان میخوام بگم .

خونه ما ویلایی هست 

مامانم حتی پیک نیک توی ساختمون نمیذاره میگه پیک نیک پره خطر داره.

میذاره دور از ساختمون رو حیاط زیر درخت جایی که آفتاب بهش نخوره.

جوابایی که به همه دادی رو خوندم

کار همسایتون ۱۰۰ درصد اشتباه هست پس پیگیری شما آه و نفرین نمیاره.

عزیزم حالا که به دلت بد گرفتی از نظر نفرین،

پس ی راه داری

شما جا ب جا بشو

شما اولویت اولت باید سلامتی بچه هات باشه.سلامتی خودت و همسرت

خدای نکرده،زبونم لال اتفاقی نیفته ی عمر حسرت بخوری که چرا در برابر گناه و حروم دیگران سکوت کردم.

مجبور نبودی زر مفت بزنی ج.نده خانم  میتونستی اصن لر یا ترک خر بودنشون نگی  پس در اون گوهتو ...

@نی_نی_یار_41‍ 

@نی_نی_یار_پنج    

واقعا این روزا چی شده که جدی تر برخورد نمیکنید و اینقد بی ادب و بی شخصیت زیاد شده؟😳

خدا حواسش به عاشقش هست…این روزام بد میگذره میشه برام دعا کنید،۱۴۰۱/۸/۲۴
از وقتی نوزاد بود گاهی چشمک میزد اهمیت ندادم 🥺بزرگ تر شد دیگه انجام نداد ولی الان سه سالشه چند ماه ...

اسم قرص چیه؟

کاربرآقا: زمانی لنین به صراحت نوشت: موثرترین راه درهم کوبیدن طبقه متوسط این است. که آن ها رابین دو سنگ آسیاب «تورم»و«مالیات»قرار دهند. طبقه متوسط که نابود شود، همه چیز فرو خواهد ریخت و طبقه متوسطی دیگر باقی نمی ماند تا کتاب به دست بگیرد، سفر کند، یاد بگیرد و یاد بدهد یا حامل ارزش های دموکراتیک و فرهنگ باشد.             میلتون فریدمن معتقد بود تورم، یا همان «مالیات پنهان»غیر مشروع و غیر قانونی است که اخذ می‌شود! و دقیقا باج گیری به حساب می آید که خرج بی کفایتی های دولت می شود، برداشت از درآمد مردم پیش از اینکه درآمد مردم بدستشان برسد. در این شرایط دولت عملا جیب بری میکند و سرگردنه ایستاده است و در حال غارت مردم است عوام نیز متوجه نمی شوند ازکحا خورده اند و به جان یکدیگر می افتند و این درحالی است که دزد اصلی این طور نشان میدهد که درصدد است که مشکل آن ها را حل نماید! چنین مجموعه ای را هر نامی می توان داد جزنام دولت مردمی....                                        اگر کنترل بیابان شن زار را به یک دولت ناکارآمد بدهیم پس از از چند مدت با کمبود شن مواجه میشویم.                                                            هر گونه انتساب تورم به دیگران اشتباه است. مصرف کنندگان، تورم ایجاد نمی‌کنند. تولید کنندگان، تورم ایجاد نمی‌کنند. رهبران خارجی، تورم ایجاد نمی‌کنند. چیزی که تورم درست میکند. مخارج بیش از حد دولت و چاپ پول بیش از حد دولت می‌باشد و نه هیچ چیز دیگر. 
2441

ما یه مدت اپارتمان بودیم بعد یه همسایه جدید برامون اومد زن و شوهر تازه ازدواج کرده بودند بعد هر شب دعوا... یه شب که دعواشون خیلی بد بود بابام زنگ زد ۱۱۰ اومدن زنه رو از زیر کتک مرده نجات دادن بعد زنه رفت رضایت داد ببینید دعواشون یه جوری بود که مامانم تپش قلب گرفت و تا یکی دو روز بعدش نتونست درست بخوابه! ما هم به یه ماه نکشیده اسباب کشی کردیم رفتیم خونه ویلایی اجاره کردیم و دیگه هیچوقت بابام راضی نشد بریم آپارتمان خودمون زندگی کنیم

فریاد بزن که زن شکوهه! این رود زلال 🏞زندگی هم وقتش برسه خودش یه کوهه!🏔 😊 ثریا هم اگه باشه بهش میرسه ایرونی فقط کافیه پاشه!😎😃
آپارتمان رو کردن محل قاچاق سوخت.ماکه همکف باشیم از زیر راه پله تا دم در خونمون پر کردن از بشکه هفتاد ...

حتما اگر مدیر ساختمون دارید مطرح کنید 

یا اینکه زنگ بزنید پلیس بیاد صورتجلسه کنه ....

شما روی بمب ساعتی زندگی میکنید .

ندیدم فیلماشو . اما کلا اون خونه و محل خیلی عجیب بودن . 

اکثر فیلماش دقیقا همین شکلی هستن، یه مجموعه عجیب و غریب

یا وجود اینکه یاد و خاطرات این دوران هیچوقت شاید فراموش نشه. بازم خداروشکر که تموم شدن و دیگه نیستن ...

آره واقعا...بعضی موقعا یادم میاد اما کم...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
اصلا نیست که بخوام یا نخوام بپاکم ولشون کن ادم باید جنبه داشته باشه من اولش گعتم قصد بی احترامی ندا ...

سلام لطفا اسم هیچ قومیت و شهری رو به بدی تو سایت نگین اصلا نیاز نیست بگین لر کرد ترک فارس 

من تاپیک پاک نمی کنم چون مسئول حذف تاپیک نیستم سهمیه ندارم و کاربری وصل نمیکنم برای فعال شدن کاربریتون به تماس با ما پیام بدین همین پایین صفحه اس نیاز به کاربری نداره به من پیام ندین برای وصل کردن کاربری من فقط میبندم😌
یبارم ساعت ۱۲ شب ما میخواستیم بخوابیم صدای وحشتناک دویدن میومد ما که حتی فکرنمیکردیم صدا از خونه اون ...

😂😂

فریاد بزن که زن شکوهه! این رود زلال 🏞زندگی هم وقتش برسه خودش یه کوهه!🏔 😊 ثریا هم اگه باشه بهش میرسه ایرونی فقط کافیه پاشه!😎😃