2777
2789
عنوان

گوشی بخرم یا طلا

1530 بازدید | 16 پست

خانوما من 13 پرومکس میخاسم ولی ی دفعه خیلی گرون شد 

برند سامسونگ سری s هم که خیلی گرونه و من واقعا دلم نمیاد 50 تومن 40 تومن پول به سامسونگ بدم 

الانم شوهرم میگه تا سی تومن بیشتر نمیدم برا گوشی 

چکار کنم 

A73 بخرم 15 تومنه بقیشو بدم طلا یا با سی تومن یک سامسونگ بخرم 

چون ایفون فقط 13 پرومکس رو میخام مدلای دیگشو نمیخام

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گوشی چه فرقی داره چی باشه من باشم همشو طلا میخریدم چون بعداً به دردم میخوره گوشی به چه دردی میخوره؟

کلاس داره 🤣جلو مادرشوهر که حرص بخوره پولای پسرش میره برا گوشی 🤣

علت تمایل شدید ایرانی ها به گوشی آیفون رو متوجه نمیشم مخصوصا الان که دیگه رجیستر نمیشه و عملا کارایی نداره

خدایا بابت همه ی نعمتهات شکر ، خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره ، خدایا برای تو غیرممکن وجود نداره پس غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن 🤲🌾💚😘
علت تمایل شدید ایرانی ها به گوشی آیفون رو متوجه نمیشم مخصوصا الان که دیگه رجیستر نمیشه و عملا کارایی ...

14 رجیستر نمی‌شه 13 میشه و براهمین الان انقد گرون شده 

من خودم به شرایط مالیمون نگاه میکنم اگه از لحاط طلا وخونه وماشین تامین باشم صذدرص گوشی ۱۳میخرم ولی ف ...

آخه الان یک خونه داریم ماشینم داریم شوهرم میخاد یک خونه دیگه بخره میگه پول ندارم منم نه طلا دارم نه گوشی🥴

پس بنظرم گوشی ارزونتر بگیر،و طلا بگیر،هم سرمایه ست،هم قشنگه😍موقع طلا خریدن نظر ماهم بپرس اخه نظرمون ...

چشم صد درصد دعا کن زودتر گوشی بخرم که انقد هنگ میکنه حوصله تایپ کردنم رفته

آخه الان یک خونه داریم ماشینم داریم شوهرم میخاد یک خونه دیگه بخره میگه پول ندارم منم نه طلا دارم نه ...

گلم من جات بودم هردوشو میخریدم بعضی حاها هم قسطی گوشی میدن  هم طلا بخر هم گوشی

من  بعد عید میخواد بخرم قسطی 

ماهم خونه وماشین وطلا کمی دارم اولویتم گوشی وطلا باهمه