2410
2396
خوابه  الان صبح بیدار شه میبینه جواب میده فوری جوابشم چند برابر احساسی عاطفی عاشقونه تر از پیام ...

چقدددددر ب هم میاین عزیزم...خوش باشید

جهنم خالیست ◂تمامشیاطین اینجا هستند

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2442
مرد ب زنش افتخار کنه و بهش بگه اعتماد ب نفست تا سقف میره😂😂😂😂

اوهوم ☺☺ اونوقتا خیلی عاشقانه حرف میزدم یه مدت کلا پیام و اینا نمیدادم این شکلی ممنونم به خاطر اینکه زنده کردی حسای خوب رر . شادیش به زندگیت بباره 😘

2456

هیچوقت همچین آدمی نبودم انقدر قربون صدقه ینفر برم،چون اخلاقم از نظر محبت خیلی خشکه

سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم)  من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....
من بفرستم شوهرم میگه چی میخوای راستشو بگو داری باز خرم میکنی پول میخوای 😂

😂😂😂 ی چیز عاشقانه بگو 

بگو عه من پول نمیخوام بوس میخوام 💋💋💋

بعد خودش مبلغ پولو زیاد میکنه🤣🤣🤣🤣🤣

منم که جوابمو نداده😬😬😬😬😐😐😐😐😁😁😁

لطفا برای بسته شدن خودبخودی حفره های قلب نی نی کوچولوم یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم.متشکرم
می‌دونه الکیه چووون می‌دونه دوستش ندارم

سلام گلم خوبی 

چرا آخه 

زندگی امینجوری سختی های خودشو داره دیگه از این سخت ترس نکنین برای هم

💙💙💙ب نام خدایی ک ب شدت کافیست 💙💙💙عضو گروه آبی 💙💙💙قدم ۱۶۸ وزن شروع ۷۰😁😁وزن فعلی ۶۱🥰🥰وزن ایده آل ۶۰ 🙃🙃🙃دوستای گلم ناشتا آب ولرم بخورین.قبل هر وعده غذایی سیب بخورین و بدش یک لیوان آب بخورین.سیب فیبر داره و مثل اسفنج عمل میکنه و آبو ب خودش جذب میکنه و شما احساس سیری میکنید.سبزیجات از سفرتون حذف نکنید.کاهو و اسفناج بهترین سبزی ها هستن.💙💙💙🤗🤗رها هستم مشاور چاقی و لاغری.زیبایی.پوست و مو.آرایشی و بهداشتی@ziba__rouyan  ایدی روبیکای بنده هست.خوشحال میشم کمکتون کنم🤗🤗
2392