2454
2445
منوشوهرم ۱۳و۱۷ساله بودیم ازدواج کردیم😕

توشوروووووو😍😍

I"m ARMY girl🤤💜BTS💜Kim seok"jin💜🥲in the name of BTS💜 اینجا خرم آباده ینی غیرت جنگ🤘🏿🤍 میشه برا رسیدن ب عشقم ی صلوات بفرستی‌؟!🙁💗تو تاپیک عکس و تاپیکای درمورد خرگوش تگم کنییینن💁🏻‍♀️ چون ک خودمم یدونشو دارم(خرگوش) الهییییی مامان فداش شههههه پخلممم🥺::)))) دوست عزیزی ک فک میکنی با دیر عکس گذاشتن و چکه‌چکه حرف زدن خیلییی شاخییی نه اتفاقاا خیلیم رو مخیییی:/😐

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا مسخره کنم عزیزم رابطه آدما ب خودشون مربوطه  فقط میگم همه حواست ب عشق و عاشقی نباشه الان&nb ...

فداتشم

چشم🥲

I"m ARMY girl🤤💜BTS💜Kim seok"jin💜🥲in the name of BTS💜 اینجا خرم آباده ینی غیرت جنگ🤘🏿🤍 میشه برا رسیدن ب عشقم ی صلوات بفرستی‌؟!🙁💗تو تاپیک عکس و تاپیکای درمورد خرگوش تگم کنییینن💁🏻‍♀️ چون ک خودمم یدونشو دارم(خرگوش) الهییییی مامان فداش شههههه پخلممم🥺::)))) دوست عزیزی ک فک میکنی با دیر عکس گذاشتن و چکه‌چکه حرف زدن خیلییی شاخییی نه اتفاقاا خیلیم رو مخیییی:/😐
2442

این اسکرین خیلی خصوصی هست نباید تو سایت منتشر کنین دسترسیتون بسته میشه

من تاپیک پاک نمی کنم چون مسئول حذف تاپیک نیستم سهمیه ندارم و کاربری وصل نمیکنم برای فعال شدن کاربریتون به تماس با ما پیام بدین همین پایین صفحه اس نیاز به کاربری نداره به من پیام ندین برای وصل کردن کاربری من فقط میبندم😌
عزیزم مرسی فرستادی جوابشو بفرستی منتظریم 😂😂😍😍

سلام اسکرین های خیلی خصوصی رو بفرستن دسترسی شما هم بسته میشه اینجا چه سایتی هست که اسکرین های خیلی خصوصی اتاق خوابی رو میفرستن و تذکر نمیدین که پاک کنن؟

من تاپیک پاک نمی کنم چون مسئول حذف تاپیک نیستم سهمیه ندارم و کاربری وصل نمیکنم برای فعال شدن کاربریتون به تماس با ما پیام بدین همین پایین صفحه اس نیاز به کاربری نداره به من پیام ندین برای وصل کردن کاربری من فقط میبندم😌
2441