2777
2789
عنوان

یک" قُل هُوَالله "هدیه به آقاامام زمان عج💚🪴🌿

| مشاهده متن کامل بحث + 109430 بازدید | 15379 پست
ها با 🗡معروفت پارش کن 😘😅

من به این مهربونی 🙃🙃🙃🙃

این بود نه اون 🔪🤧

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من به این مهربونی 🙃🙃🙃🙃این بود نه اون 🔪🤧

گشتم عجیبه ندارمش  مشابه آوردم بگیر به سمتشون

من هواتو دارم😘

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

عزیزم اون لپه اس نصفه هستش شما کاملید😁

😭😀🤣 لپه از خود نخوده ..وقتی کامل هوشیار نباشم

نصفم دیگه

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

هووووووفففف اون آبه هم آیه بوده من و تو نبودیم کاملا ناامید شدم🤕

عزیزمممممم بیا بغلم 🤗

فکر کنم یه لحظه فراموش کرده بوده اشکال نداره پیش میاد 😃

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

https://www.ninisite.com/discussion/topic/17194470/میایین-درباره-امام-زمان-حرف-بزنیم-با-رعایت-احترام

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

https://www.ninisite.com/discussion/topic/17194470/میایین-درباره-امام-زمان-حرف-بزنیم-با-رعایت-احترام

بیایین اینجا نظر بزارین 

@11aye@mamanyasnajoooooon@بیداررری‍ 

@maede65‍ 

قبلی چی شداین همه حرف زدیم🤕

برین اونجا 

تبادل نظر کنید 

ببخشید 🥰❣️

هوووف پرید

ببخشید بانو 

برین اون تاپیک ببشتر تبادل نظر شده 

شما هم حرف بزنید باهاشون 

بیایین اینجا نظر بزارین @11aye‍ @mamanyasnajoooooon‍ @بیداررری‍ @maede65‍

قبلی چی شد خواهر ؟ اونجا هم کلی حرف زدیم چرا قفل شد؟! 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی 🤲💗

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز