دوستان با اینکه به دکتر مراجعه کردم ولی راهنمایی تاثیر گذار نبود آیا عدم ارگاسم مربوط به مشکل پلی کیستیک هست یا نه ؟
مشکل عدم ارگاسم پیدا کردم البته تازه ازدواجکردم و اصلا تا حالا تجربه ارگاسم با همسرم و یا کلا با شخصی نداشتم ، ولی در گذشته به تنهایی داشتم . خانومایی که اطلاعات دارند ممنون میشم راهنمایی کنند .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوب همین دیگه اونم باید قرص بخوره اینجوری معلومه نمیشه نگفتی با تحریک کلیاوریسم امتحان کردی یا نه؟
امتحان کردم ولی اصلا اون قسمت در من ، ایجاد تحریک نمیکنه . در گذشته هم خودارضایی در تنهایی ، خیال و تجسم و انقباض درونی باعث ارگاسم میشد ولی الان خود این قضیه برام خیلی سخت شده چه برسه تجربه با همسر
احتمالا بخاطر همون خود ار*ضایی شرطی شدی و فقط از طریق کلیتوریس میتونی ارضا شی، از همسرت بخواه کاری که قبلا خودت انجام میدادی رو حین رابطه انجام بده یا ویبراتور بخر