2789
عنوان

سوال جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 68255 بازدید | 100 پست
به خاطر همون گذشتس عزیزم...  دیگه سخت میشه با همسرت ب ارگاسم برسی

دقیقا.....متاسفانه همین خودارضایی که در اکثر آقایون بیشتر هم هست حالا خانومها کمتره.....بعد از ازدواج دچار مشکل میشن دیگه حوصله ندارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب همین دیگه اونم باید قرص بخوره اینجوری معلومه نمیشه نگفتی با تحریک کلیاوریسم امتحان کردی یا نه؟

امتحان کردم ولی اصلا اون قسمت در من ، ایجاد تحریک نمیکنه . در گذشته هم خودارضایی در تنهایی ، خیال و تجسم و انقباض درونی باعث ارگاسم میشد ولی الان خود این قضیه برام خیلی سخت شده چه برسه تجربه با همسر

من یکساله رابطه دارم با شوهرم ولی تا حالا حس  ا ر ض ا رو پیدا نکردم 😐😐😑😑😑ت عمرم هم خود ا ر ض ا ی ی نکردم البته 

ولی هی اینجا اونجا میگن عالیه فلان دوس دارم منم تجربه کنم 

لایک نکنید  لایک نکن!!!!!
دقیقا.....متاسفانه همین خودارضایی که در اکثر آقایون بیشتر هم هست حالا خانومها کمتره.....بعد از ازدوا ...

دختری که میل جنسی داره و نمی تونه رابطه داشته باشه به خودارضایی رو میاره و این خودارضایی نیاز و میل جنسی رو در من سرکوب کرده 

من یکساله رابطه دارم با شوهرم ولی تا حالا حس  ا ر ض ا رو پیدا نکردم 😐😐😑😑😑ت عمرم هم خود ا ر ...

شما ، شوهرت میپرسه ازت ارضا شدی یا نه ؟ شوهرا دوس دارن بدونن که ادم ارضا میشه من متاسفانه انگشت شمار الکی گفتم و غیر از این همیشه جوابم منفی بوده

نه اصلا ، اصلا ارگاسم من مربوط به کلیتوروس نیست . مربوط به نقطه جی هست اونم فقط با خود ارضایی 

چون به خود ار   عادت کردین این مشکل پیش اومده

باید دیگه به اون جریان فکر نکنید وتمام تمرکزتان رو رابطه با همسر باشه

نه اصلا ، اصلا ارگاسم من مربوط به کلیتوروس نیست . مربوط به نقطه جی هست اونم فقط با خود ارضایی 

چجوری دستت به نقطه جی میرسه

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗