2777
2789
عنوان

اخم کردن ب بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 30 پست
من خودم پا ب پاش میرم ولی خب نمیشه ک دست و پای بچه ۱۸ماهه رو بست که میشه؟!

شما حق داری مادرشوهرتم حق داره 🤷‍♀️

من باشم کمتر میرم که نه شما اذیت بشی نه میزبان 

ولی خب میتونی اسباب بازی و وسیله هاشو ببری که وقتی میری اونجا بچه سرگرم باشه

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
بچه ها از مرد میترسن و حساب میبرن، پسر منم اینجوریه از شوهرم حساب میبرع

پسرمن حالا از باباش حساب‌نمیبره ازاین حساب‌میبره جای تعجب داره برام

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا چه وسایلش مال عهد بوق باشه چه جدید بلاخره وسایلش رو دوست داره و حساسه  تنها نظری که ای ...

درب و داغون؟مثلا دست زدن ب کفگیر و قابلمه چ درب و داغونی ای داره؟چیش خراب میشه؟بخدا هروقت میرم یا خودم یا عمش همش بالاسربچه هستیم نمیزاریم کاری کنه ولی خب این میگه اصلا بچه باید ی جا بشینه اونم ی بچه نوپا

چقد بعضیا از خود راضین.بچه شما برا خودت عزیزه.وسایل اونم هرچی باشه براش مهمه.عجبا

و شمام حتما تجربه منو نداری ک اینو میگی

هم بخاطر بچتم شده نرو ..من متنفرم اگر کسی به بچم حتی اخم کنه اونم بچه این سنی .. بدرک که شوهرم نارا ...

اولین نوه و همین جای تعجب داره برام

من دقیقا ی پسر شیطون دارم.ولی جایی حس کنم ممکنه کوچکترین صدمه ای ب وسایل مردم بزنه نمیرم حتی خونه ما ...

من تلاشمو میکنم ک کمتر برم یا حتی نرم ولی وقتی شوهرم میگه بگم نه؟چند بار باید بپیچونمش ک نرم؟من بارها بهشون گفتم ک وسایلی ک مهم هستن براتون رو اصلا جمع کنید چقدر بچه رو مگه میشه بغل کرد؟چقدر میشه پا ب پاش رفت خب آدم خسته میشه

اولین نوه و همین جای تعجب داره برام

😑😑😑 بازم میگم نرو یا بهشون رک بگو این بچست خونه اونا راحت نباشه کجا باشه ؟؟حالا نمیگم بچرو ول کن هر کاری خواست ولی خب نباید اینجوری کنن با بچت 

😑😑😑 بازم میگم نرو یا بهشون رک بگو این بچست خونه اونا راحت نباشه کجا باشه ؟؟حالا نمیگم بچرو ول کن ...

واقعا اینجوری نیستم ک بچه رو ول کنم تو خونه خودم نسبتا آزاده بچه ولی وقتی جایی میریم یا خودم هستم یاخواهرشوهرم ک مراقبش باشیم.سعیمو میکنم ک نرم یا کمتر برم ولی این مردا ازبس غرغر میزنن اعصاب آدم خورد میشه از طرفیم میترسم بگه توهم خونه بابات نرو