2777
2789

آره به نظرم من خودم زینک نمیخورم چون خیلی چاق کننده است

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید 💙🥺.                                                خدایا خوشی‌‌ای نصیبمان کن که نگرانی‌های قلب‌هایمان را از بین ببرد ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زینک

هیر ویت

گفتیم برای ولیعصر و درختای فرسوده..درختای ولیعصر رو قطع کردن                            ‌             ‌ گفتیم برای پیروز و احتمال انقراضش...پیروز رو کشتن                               ‌                       ‌ گفتیم برای دختری که آرزو داشت پسر بود.....دخترامونو کشتن                                    ‌         ‌‌ ‌گفتیم برای نخبه های زندانی....نخبه هامون رو کشتن                                                    ‌  خداجونم بسه ما دیگه طاقت نداریم...بسه هرچقدر دوستامونو کشتن.... نماد های ایران رو      کشتن.....خدایا پس تا کی میخوای صبر کنی؟....                                                            ‌   ‌  حرف حق همیشه تلخه........متاسفام برای اینکه جواب حرف حق مرگه

وااای عزیزممم منم مثل توممم دقیقا 

ولی من منشاشو نمیتونم درمان کنم 

ببین منشا ریزش موت چیه

استرسه؟ کمبود ویتامین؟ شامپو بده؟سرم مو و....

ببین کدومشه برطرفش کن 

در اثر کمبود ویتامین اگه بود که ویتامین بخور 

بیوتین و بپانتین هم امپوله باهم تزریق میشن بری داروخانه بهت میگن طریقه مصرفشو 

قرص بیوتینم هست

اب برنجم خیلیییی خوبه من یکیار  امتحان کردم ولی فوق العاده اس (برنجو با اب گرم بخیسون بعد که لعاب انداخت تو حمام موهاتو باهاش بشور یه چند دقیقه بذارش بعد بشورش میشه قبل حمامم یه نیم ساعت اسپری کنی به ریشه موهات بعد بشوریش)

وخدایی که همیشه هوایمان را دارد...کار خدا بی حکمت نیست به حکمتش دل بسپار،خدا همیشه بهترین هارو میخواد حتی اگه از نظر تو ،برات بدترین باشه...پس صبور باش و به خدا توکل کن که خدا خالق تمام زیبایی هاست🌹🙏🏻
اسورس هم دارم چون پریودیامم نامنظمی کم خونی هم دارم

خبب گلم مال کمبود اهنم هست با کم‌خونی 

سعی کن هم استرس تو برطرف کنی هم قرص بخوری واسه کم خونیت

وخدایی که همیشه هوایمان را دارد...کار خدا بی حکمت نیست به حکمتش دل بسپار،خدا همیشه بهترین هارو میخواد حتی اگه از نظر تو ،برات بدترین باشه...پس صبور باش و به خدا توکل کن که خدا خالق تمام زیبایی هاست🌹🙏🏻
یونی زینک بخورم یا قرص آهن خالی؟

عزیزم یه آزمایش بده ببین ویتامین د  کمبودشو نداری 

ویتامین د ب و اهن 

بعد قرصشو بگو دکتر برات بنویسه