2777
2789
عنوان

شمع_شمع تراپی_مثبت

590 بازدید | 16 پست

یه مختصرچیزایی راجب شمع تراپی شنیدم ، اما اینکه بدم کسی برام انجام بده فعلا ادم معتبری پیدا نکردم

میخوام خودم شمع روشن کنم و دعاها و سوره هایی مثل سوره مزمل رو بخونم کنارش برای آشتی مامانم و همسرم

سوال: شمع واقعا انرژی منفی هارو میبره؟

تاثیری داره؟

تجربه ای دارید؟

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است

من فعلا بی اعقتاد شدم چون انجام دادم فرداش ماشین مون رو دزد زد .خیلی انرژی منفی آلان گرفتم کلی خسارت دیدیم 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عالیه شک نکن ینی من اعتقاد نداشتم وبخاطر همین هی عقب انداختم انجامشو اشتباه کردم تو اشتباه منو تکرار ...

عزیزم میشه راهنماییم کنی؟

دعات میکنم هر سوره ای بگی به نیتت میخونم ممنون میشم طریقشو بگی ، یعنی این خواسته ام برآورده شه انگار دنیام بهشت شده😔

عزیزم میشه راهنماییم کنی؟ دعات میکنم هر سوره ای بگی به نیتت میخونم ممنون میشم طریقشو بگی ، یعنی این ...

ببین اموزش داره شمع تراپی من بلد نیستم اما همین قد میدونم اینکه خودمون شمع روشن کنیم بااونی ک شمع تراپ انجام میده زمین تااسمون فرقشه خیلی خوبه واقعا البته جایی انجام بده ک کسی نتیجه گرفته باشه انرزی مثبت زیادی بهت میده و پاکسازی هم میشع ینی اگ انرزی منفی داشته باشی از بین میره برا هرنیتیم میشه انجام داد من برا اشتی شوهرم انجام دادم خیلی خوب بود واقعا ۴روز بعدش خودش اومد سمتم واسه عذر خواهی فکرشم نمیکردم کسیو سراغ داری؟اگه میخای بهت بگم چطو بفمی طرف شمع تراپ خوبی هست یا ن

شمع تراپ اگه واقعا شمع تراپ باشه اسم مادر نمیپرسه اونا ک اسم مادر میپرسن موکل دازن ممکنه کارت راه بیفته اما اصلا طرف شمع روشن نمیکنه الکی ب اسم شمع تراپ با جنایی ک داره مشکلتو رفع میکنه حتما بگو هرروز عکس شمعا روبفرسته برا اطمینان هرروز ازش بخواه بعدشمع تراپی هم عکس بده هم بگه ک انجام داده اگه شمع تراپ خوب باشه قبل اینکه برات انجام بده یه شمع روشن میکنه تفسیر میکنه ببینه ایا برا مشکلت شمع تراپی نتیجع میدع یا ن اونا ک سریع قبول میکنن برات شمع تراپی انجام بدن دروغ میگن

ببین اموزش داره شمع تراپی من بلد نیستم اما همین قد میدونم اینکه خودمون شمع روشن کنیم بااونی ک شمع تر ...

چه خوب که مشکلت حل شد 😍

نه گلم کسیو سراغ ندارم😔 شما دادید براتون انجام دادن‌؟

من حس میکنم اطراف همسرم و مادرم انرژی منفی هست چون دلشون میخواد باهم آشتی کننا اما افتادن سر لج

چه خوب که مشکلت حل شد 😍 نه گلم کسیو سراغ ندارم😔 شما دادید براتون انجام دادن‌؟ من حس میکنم ...

عزیزمی اره من دادم کسی انجام داد برام حل میشه غصه نخوری گلی 

شمع تراپ اگه واقعا شمع تراپ باشه اسم مادر نمیپرسه اونا ک اسم مادر میپرسن موکل دازن ممکنه کارت راه بی ...

احسنت

شما دادی کسی انجام داد براتون؟ میشه همونو به منم معرفی کنید

عزیزمی اره من دادم کسی انجام داد برام حل میشه غصه نخوری گلی 

میشه به منم معرفی کنی

قول میدم به جان پسرم اگر مشکلم حل شه ۱۰ روز برای حاجت رواییت سوره یس میخونم 

اگ کسیو سراغ داری شماره ایدیشو بده من بهت میگم ک خوبه یان 😀

یعنی من بهتون معرفی کنم؟

شما دادید براتون انجام دادن میشه همونو معرفی کنید به من

اگ کسیو سراغ داری شماره ایدیشو بده من بهت میگم ک خوبه یان 😀

شماره یکیو دادن ، درخواست دوستی میدم اونجا میفرستم شمارشو براتون

میشه به منم معرفی کنی قول میدم به جان پسرم اگر مشکلم حل شه ۱۰ روز برای حاجت رواییت سوره یس میخونم&n ...

عزیزدلمی ممنونتم من شرمنده میکنی ببین سراغ دارم اما اینجا نی نی یار لغو میکنه میگه معرفی نکنید اگ خودت کسیو میشناسی میتونی شمارش بدی بهم من بهت میگم ک طرف کارش خوبه یا ن بهش زنگ بزنم متوجه میشم ک واقعیه کارش اوکیه یانه میترسم تعلیق بشم اونطوری دیگ من شماره تیروطایفه رو گرفتم برا نی نی سایت😄😄یبار سر راهنمایی برا ترک خودارضایی لغو شدم ۴بار تو تاپیکا سیاسی حرف نزدم فقط لایک کردم دیگ مرور کردم تاپیکا نی نی یارو ک کلا نباید کسی معرفی کرد

عزیزدلمی ممنونتم من شرمنده میکنی ببین سراغ دارم اما اینجا نی نی یار لغو میکنه میگه معرفی نکنید اگ خو ...

تو خصوصی معرفی کنی لغو نمیشی الانم یکی تو خصوصی بهم یکیو معرفی کرد که درخواستمو قبول کن بفرستم براتون