2777
2789
عنوان

بچه هاااا 😢

59 بازدید | 6 پست

الان ساعت ۱۲:۳۵ دقیقس ساعت ۳ شب برای یه مدت طولانی از پیش خانوادم میرم 😭 با نامزدم برای یه مدتی بیشتر از مسافرت داریم میریم ونکوور کانادا 😥 نه برای همیشه ولی یه مقداری طولانی تر صبحم یه تاپیک درباره این موضوع زدمو خیلی هاتون دلداریم دادین و گفتین که اشکالی نداره خیلی خیلی ممنون از همگیتون الان فرودگاهیم و نیم ساعت یه ربعی شده که دارم گریه میکنم😔 باید از مامانو بابام خداحافظی کنم ولی خیلی سخته نمیشههه 😪😪 واقعا یه حال بدیم که دلم میخواد صاف تو چشم های همه نگاه کنم و بگم کنسل کنن پروازمو ولی نمیشه 😭 دلم برای خانوادم خیلی تنگ میشه لطفا بهم نگید که تو شانس فلان رو داری فلان شده ولی داری فلان میکنی واقعا خیلی حالم بدم خیلی خیلی خیلی حالم بده الان رو این صندلی ها نشتم دارم گریه میکنم تنها کاری که این لحضه به ذهنم رسید تاپیک گذاشتن بود ، من یوتویوبر هم هستم و فیلمش تو یوتویوب رو گذاشتم الان تا فرودگاه فرانکفورت ۵ ساعت راهه بعدشم حدود ۸ ساعت اونجا میمونیم و بعدش ۱۰ ساعتی تا ونکوور راهه ، یعنی قراره نزدیکای ۲۴ ساعت تا خانوادم فاصله باشه دلم فوق‌العاده گرفته 😔😪😭

توروخدا منو بزارید داخل چمدونتون

ساینای مادر من هنوز لباس هات رو به اغوش میگیرم و تو اتاقت میشینم به یادت... من هنوز باورم نمیشه تو و باباییت دیگه پیشم نیستید💔💔 خدایا دوتا غم بزرگ گذاشتی رو شونم واسه ارامشم صلوات بفرستید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین دوروز پیش نگفتی دوستم رفت کانادا و .....

اونه؟؟

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
همین دوروز پیش نگفتی دوستم رفت کانادا و .....

اون تاپیکو دوستم زده بودش چون نی نی سایتش تعلیقه من تاپیکشو تازه دیدم بهم قول داد چیزی تاپیک نکنه که تعلیقم کنه الان حتی برای اون دوستمم دارم گریه میکنم 😢