2777
2789
عنوان

دوستان معتقد و مذهبی بیان لطفا

6059 بازدید | 77 پست

بچه ها برای کسی ک به همه چی بی اعتقاده

ب قرآن، ب وجود خدا، ب همه ی این احکام دین و اون دنیا و خلاصه همه چی

اما علاقمنده ک مومن باشه و معتقد

پیشنهاد میدین چیکار کنه چی گوش بده کجا بره ک همه این حرفای دینی بهش ثابت بشه؟ 

ثابت بشه ها نه اینکه الکی فقط تکرار بشن همون حرفا

با دلیل و منطق

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من خودم مثه تو بودن یه کلیپ دیدم از بعد اون شروع کردم تمام سخنرانیاشو گوش دادن واس من ک خوب بود سرچ کن کلیپ مباهله رائفی پور

👻شما روح ندارید،بلکه شما روحی هستید که جسم دارید👻دارای رکورد ۴ بار ترکیدنِ کاربری🏆

معمولا آدم ها زیر بار نمی رن گل

تلاش نکن☹من تلاش کردم بی فایده

طرف همونی بود که بود.

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.

خب بزار خودش تحقیق کنه و به نتیجه برسه 

لزومی نداره که به اون چیزا معتقد بشه فقط خدا رو دوست داشته باشه و در عمل به خوبی عمل کنه و از بدی دوری کنه دیگه لازم نیست همه چیو حفظ کنه 

من خودم مثه تو بودن یه کلیپ دیدم از بعد اون شروع کردم تمام سخنرانیاشو گوش دادن واس من ک خوب بود سرچ ...

درمورد چیه مباهله 

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

فقط اینو میدونم باید قلبن بخواد

خشونت جنسی توسط همسر پنهانترین نوع خشونت علیه زنان است. شیما قوشه، وکیل دادگستری میگوید:موضوع زنای مشروع یا همان خشونت جنسی توسط شوهر در کشور ما جرم‌انگاری نشده زنی که باور دارد لذت جنسی حتی بامخالفت زن حق شوهرش است وقتی شوهرش با خشونت جنسی با او رابطه دارد  احساس نمیکند که تجاوزی صورت گرفته و اگر هم حس بدی داشته باشد آن تجاوز نیست چرا که وظیفه اش را در برابر شوهرش انجام داده. از جمله ماده ۱۱۰۵ق م که در آن آمده «در روابط زوجین ریاست خانواده از خصائص شوهر است.» این ماده را میتوان دلیل بسیاری از خشونتهای خانگی دانست، چرا که در آن نوعی رابطه رئیس و مرئوسی وجود دارد.هرگز یک زن ایرانی نمیتواند به دادگاه مراجعه کرده و علیه شوهر خود به اتهام این که او را وادار به هم آغوشی اجباری کرده است شکایت کند. باورهایی که مردان را از نظر جنسی اسیر شهوات غیر قابل کنترل و اراده میداند و زنان را همچون کالایی که نمیتواند شخصیت واحد و مستقل داشته باشد، نگاهی به تمام معنا جنس دومی است. وکیل دادگستری در پاسخ به این سوال که اگر خانمی در مراجعه به دادگاه عنوان کند که به زور و با اجبار شوهر وارد ارتباط جنسی با او شده، اما هیچگونه ضرب و جرحی نبوده چه حمایتی از او می‌شود؟ عنوان میکند: در این زمینه هیچگونه حمایت قانونی از زن نمیشود به این دلیل که بر اساس قوانین ما وظیفه زن تمکین از شوهر است.

خب بزار خودش تحقیق کنه و به نتیجه برسه  لزومی نداره که به اون چیزا معتقد بشه فقط خدا رو دوست د ...

یبار اونطوری معتقد شده و دیده خیلییی آرامش بیشتری داره

من خودم مثه تو بودن یه کلیپ دیدم از بعد اون شروع کردم تمام سخنرانیاشو گوش دادن واس من ک خوب بود سرچ ...

رائفی پور عالیه ، خیلی ها با سخنرانیاش متحول شدن

کسی که زیبایی اندیشه دارد ، زیبایی ظاهر خود را به نمایش نمی گذارد . *شهید مرتضی مطهری*
با افراد مذهبی خوش اخلاق معاشرت کن ، کتاب مذهبی بخون

آره اسی

اگر برای خودت پرسیدی این کار عالیه

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.
با افراد مذهبی خوش اخلاق معاشرت کن ، کتاب مذهبی بخون

گل گفتی👏

درمورد چیه مباهله 

ببین منک گوش دادم واقعا برام جالب بود چون ی جور معجزس به باور آدم کمک میکنه حالا خودت ببین

👻شما روح ندارید،بلکه شما روحی هستید که جسم دارید👻دارای رکورد ۴ بار ترکیدنِ کاربری🏆