2777
2789
واقعا؟

اره 

با افتخار آرمی هستم❤یه دختر هفت ساله دارم که عاشق بی تی اس و من اینجوری تربیتش کردم همه میگفتن گناهه تربیت دخترت خراب میشه...اما من گوش نکردم گذاشتم خودش علاقشو انتخاب کنه دخترم الان عاشق کوکی هستش....بعضی وقت ها با هم میشینیم انیمه هایی که مناسب سنش هستند رو نگاه می کنیم بعضی وقتا باهم چالش میگیریم بعضی وقت ها هم گند میزنیم به آشپزخونه و چند تا چیز و باهم مخلوط می کنیم و یه ترکیب سمی به وجود میاریم تازه هر چهارشنبه مسابقه مد داریم من اینجور مادری هستم شاید تربیت من واستون بد باشه ولی من نمیتونم بچمو افسرده بار بیارم مثل خودم...خواب بودم بیدار شدم خسته بودم شاداب شدم گریه کردم....کردم‌...کردم انگار که درست نمی‌شود!!!!مشترک گرامی این کاربر غمگین است به حرف هایش توجه نکنید....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تون بلاست منچرز بازم بازی حکم آنلاین . .

منچرز عشق استتتت

از داره دنیا منم و یه ستاره که تمام تلاشمو واسه سلامتیش میکنم ،دختر زیباروی من تمام تلاشم و واسه سلامتیت میکنم اگر امضامو خوندی واسه سلامتی دخترم دعا کن دوست مهربونم🌹
والا انجلا رو دیدم خواستم جیغ بزنم  دخترم دیوونم کرده با این بازی

برای دختر خالمه تا گوشیمو میبینه عین کنه می‌چسبه بهم😂😂

سخت ترین جای درس خوندن اونجایی که با عذاب وجدان میشینی سریال میبینی:)))

Crazy taxi       leps world 123       subway       یه بازیم داشتم گنج یاب بود        یه بازی رو دوستان اگه اسمش رو میدونید بهم بگید یارو تو گاری میشت میرفت تو معدن موبایلو که تکون میدادی طلاهارو جمع میکرد یه مرحله داشت دایناسور میفتاد دنبالش یه بار زامبی یه بار ممیرفت تو قسمت اهرام مصر  کی اسمشو میدونه

این رو همسرم دیشب معرفی کرد 

عااااالی بود 

اصلا اهل بازی نیستم ولی اینو نشستم پاش تا تموم نشد ولش نکردم😅

خیلییی باحاله بازیش 

کاملا فکریه

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

چرا مگه؟

باو از بس دخترم باهاش بازی میکنه 

ترق توروق شرق شوروق صداشو بلند میکنه،رو اعصابه

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤