2454
2445
آره فدات شم ما تختی هستیم به گلسار خیلی نزدیکیم البته خونه مامانم ایناست که من مشتری های رشت رو گاهی ...

ای جانم مشتاق دیدار

انشالله چی بهتر از این

من نمیشناسم اونجارو ولی اگ انشالله اوکی بشه پیجتونو سیو کردم باهاتون ارتباط میگیرم

پرکار باشید❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2442
2441
من ریزش مو شدید داشتم ،تحقیق خیلی کردم ابریشم سازی مک خیلی بهتر هستش از کراتین  مو اسیب نمی بی ...

ابریشم سازی واسه موهایه آسیب دیده و وز هم خوبه؟

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم
عزیزم کمک لازم داری؟ 

سلام عزیز

موهام کم پشته 

ریشه ی موهام ارثی سسته همیشه ریزش داره

ده سال یه بار دکلره می کنم

رنگ همینطور خیلی دیر به دیر

این سه ماه اخیرهم بخاطر سقطی که داشتم بدترشده

هردفه که دست می برم تو موهام پرمیشه ازمو

جدیدا مشکل دیگه ای هم اضافه شده ... وز شده 

افتضاح ...تموم خورده موهایی که تو سرمه سرپا وایسادن😁😄

خصوصا جلوی موهام😑

اینکه محدودم وهیچ زیبایی و ویرایشی نمیتونم روش پیاده کنم خیلی ناراحتم می کنه 

این وزی هم غوزبالا غوز

چیکارش کنم؟

منم دل دارم خوووو

مگه چن سال جووونومی مونم🤕🥴🤨

پیشنهادی دارین واسم گلم؟؟؟

😄یک کلمه درمقابل این طومار😄 میشه توضیح بدین چجوریه خوندم نوشته هاتونو هااا اما بیشتر بگین ازش

پروتئین تراپی هم صافی داره هم ضد ریزش و هم موها درخشان میشه و ضخیم میشه و برای موهای دکلره و آسیب دیده احیای 100درصدی داره

گلی بو و گاز تو بعضی برندهای اصل هم هستش ولی اگه مواد تقلبی باشه مو برگشت میکنه یا ریزش میگیره موه ...

تازه حموم کردم😑سشوارزدم همونطورشدولی پف وحجم گرفت یعنی خوبه یانه؟

عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️
😄یک کلمه درمقابل این طومار😄 میشه توضیح بدین چجوریه خوندم نوشته هاتونو هااا اما بیشتر بگین ازش

عزیزم ماروسرچ کردی یاوقتی پستای هموجواب میدیم میادبالا؟؟؟؟دوم اینکه درکت میکنم خیلی زیاد وناراحت شدم ولی من خنگ اگه ۵ سال پیش اینکارارومیکردم شامپو وماسک وکوتاه میکردم ورنگ نمیزدم الان تاباسنم میرسید ولی تازه هوشیاروبیدارشدم..والا اول ازهمه برو قرص هرویت بخر بخور دیشب کراتین کارم میگفت قرص هیرتامین هست ولی سی تاش نهصد هزارتومنه ولی مبگن عالیه ولی وااااقعانمیتونم بخرم خیلی زیاده واینکه همون هرویت یک ماهش ۹۰تومنه بخر با بیوتینم بخور قرص ویتامین دی ۱۰۰۰بخر هرروز بخور این قرصا ک بگیری نهایتش بشن ۱۸۰ یا۱۹۰ بعداینارو ۶ ماه بخورهرروز یه شامپوبگیر بدون سولفات از ۸۰ ب بالا هست توداروخانه ها یه سرم مو هم بخر برا بعد حمام ک تغذیه بشه یه ماسک موداخل حمام هم بگیر واینوبگم ک حتما کف سرتو درست بشور

عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️
2392