2777
2789

بچه ها لطفا اگه در  مورد بارداری پنهان یا کریپتیک اطلاعاتی ندارید اصلا کامنت نذارید خیلی ممنون میشم. چون به اندازه کافی به هم ریخته هستم و اصلا تحمل حرف نامرتبط ندارم.

من الان یک ماهه حس بارداری دارم و با اینکه دو بار پریود شدم ولی خیلی این حس بیشتر شده. تقریبا هر روز دل‌درد خفیف و حس انقباض زیر شکم دارم. ولی هم آزمایش خون منفی شده هم توی سونو هیچی دیده نشد. خواستم ببینم کسی رو میشناسید که بارداری کریپتیک تجربه کرده باشه؟؟

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بارداری پنهان یا خارج از رحمی منطورته؟

پنهان با خارج رحمی کاملا فرق داره عزیزم.

بارداری پنهان داخل خود رحم شکل میگیره اما نه بیبی چک و آزمایش نشونش میدن و نه حتی سونو.  معمولا هیچ علائم خاصی هم نداره. خونریزی کاملا مشابه پریودی هم میتونه هرماه اتفاق بیوفته.  میگن شاید بعد از ۵ ماهگی تو سونو نشون داده باشه.   گاهی حتی تا زمان زایمان اصلا طرف متوجه نمیشه که باردار بوده.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پنهان با خارج رحمی کاملا فرق داره عزیزم. بارداری پنهان داخل خود رحم شکل میگیره اما نه بیبی چک و آزم ...

والا عجیبه اینجور حاملگی که میگی وقتی نه ازمایش نشون بده نه سنو نه بی بی چک پس بیشتز شبیه توهم حاملگیه

همیشه ملینگه یه جای زندگیم الهی من بمیرم برای زندگیم 
پنهان با خارج رحمی کاملا فرق داره عزیزم. بارداری پنهان داخل خود رحم شکل میگیره اما نه بیبی چک و آزم ...

فک نکنم همچین اتفاقی بیوفته

فک نکنم همچین اتفاقی بیوفته

خب عزیزم به فکر کردن ِ من و شما نیستش که. مقالات کاملا علمی و مستند در این باره رو بخونید متوجه میشید که وجود داره. هرچند که کم اتفاق میوفته ولی هست و کاملا علمیه.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب عزیزم به فکر کردن ِ من و شما نیستش که. مقالات کاملا علمی و مستند در این باره رو بخونید متوجه میشی ...

ولی اون بچه چه وزه و اب زیرکاهیه که خودشو نشون نمیده هیچ جوره🤭

ولی اون بچه چه وزه و اب زیرکاهیه که خودشو نشون نمیده هیچ جوره🤭

البته گفته بود اگه خیلی تو قسمت عقب نزدیک ستون فقرات شکل گرفته باشه ممکنه کلا تا ماه های آخر هم دیده نشه، و شکم هم تغییر محسوسی نکنه. ولی اگه خیلی عقب نباشه معمولا بعد از ۵ ماهگی دیگه تو سونو دیده میشه و شکم هم تا حدودی مشخص میشه.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم شاید کامنتم با سوالت خیلی مرتبط نباشه ولی میخوام یه کمکی در مورد انقباض شکمی که داری بهت بکنم 

انقباض و درد شکم فقط مختص زمان بارداری نیست یه هفته قبل پریود یه هفته در طول دوران تخمک گذاری و یه هفته زمان پریود شما این احساس انقباض رو داری قبلا متوجه نبودی چون زوم نمیشدی روی این حالت هات دردش هم دقیقا مثل زمان بارداری هست به نظرم ۵۰ درصدم این امکان رو هم بده

بارداری پنهان هم که میگی من قبلا از خاله ام شنیده بودم یکی از دوستاش ۷ماهگی فهمید بارداره ولی خب خاله ام میگفت خیلییی چاق بوده و شکمش چربی داشته و اصلا متوجه حرکات جنین نمیشده به خاطر همین متوجه نشده که بارداره 

خدااا🕊🕊🕊۰۱۰۹۰۴

عزیزم سلام جسارتا شما باردار بودی؟

الان که گفتی منم استرس گرفتم🥲

چون منم رابطه ام یه مقدار حفاظت نشده بود ولی خب ازمایش و بیبی چک و سونو چیز خاصی نشون نداد…

میشه یه صلوات یا دعاکنی رضام برگرده؟ازدواج کنیم وخوشبخت شیم💔😭 ؟ تاپیک های چله گروهی تگ ام کنین 😁🌸میگن امام حسین زیر دین هیچ کی نمیمونه، منم امیدوارم یه روز تاپیک بزنم بگم : شغلم + ازدواجم+ ارشدم درست شد 31 شهریور1403

عزیزم سلام جسارتا شما باردار بودی؟ الان که گفتی منم استرس گرفتم🥲 چون منم رابطه ام یه مقدار حفاظت ...

نه عزیزم نبودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام حدود هفت سال پیش یکی از دوستانم با درد شدید بیمارستان رفت تازه به شوهرش گفتن خانم شما داره زایمان میکنه!هیچ علائمی نداشت اندامش هم عادی بوده. یه دختر باهوش و آروم خدا بهش داد، 

دوست داشتم بدونم بالاخره شما باردار بودید یا نه 

سلام حدود هفت سال پیش یکی از دوستانم با درد شدید بیمارستان رفت تازه به شوهرش گفتن خانم شما داره زایم ...

سلام گلم نه نبودم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40