2777
2789

خانوما من جوش میزنه صورتم هر محصولیم امتخان کردم اما هی بدتر میشن جوشای زیرپوستی بیشتز دارم شما راکوتان تاحالا مصرف کردین چه مدت استفادع کردین خوب شدین؟

دوستم استفاده کرد اینقدر صورتش خوب شداااا دو سه درجه رنگ پوستش سفید شد مجبور بود همش کرم بزنه دیگه نزد اینقدر عالی شدا صورتش ماهی یه بار ازمایش میرفت 

رو گونش جوش داشت و صورتشم رنگش کبود و تیره بود 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من استفاده کردم عزیزم خوبه برای جوش ولی خیلییییی پوست رو خشک میکنه حتما حتما باید روزی ده لیوان اب ر ...

گلم جای جوش رو هم میبره؟

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔
من استفاده کردم عزیزم خوبه برای جوش ولی خیلییییی پوست رو خشک میکنه حتما حتما باید روزی ده لیوان اب ر ...

بعد چه مدت خوب شدی تو ی ماه خوب میشه پوست باهاش؟

کبدت رو داغون میکنه من مصرف میکردم لب هام ب شدت خشکی میکرد و بدنم ب شدت خشک شد قطعش کردم 

اره میدونم خشک میکنه ولی واقعا خستع شدم از این جوشااا تو اثر داشت برات؟

بعد قطع برنگشت ؟

نه فک نکنم چون دوره مصرفش سه ماهس خیلی پوستش خوب شد اصلا یه چی میگم یه چی میشنوی همه شرکت بهش میگفتن عالب شدی 

ولی خب جای جوش رو نمیبره و مال اونم شدید بود ولی خداروشکر اونقدر بد نشد که چاله بیفته صورتش ولی یه جاهای کمی رو گونش موند 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اره میدونم خشک میکنه ولی واقعا خستع شدم از این جوشااا تو اثر داشت برات؟

نه ببین واسه ی من عوارضش خیلی بیشتر از فایده اش بود برای من با اینکع نصف بسته مصرف کردم خیلی تاثیر نداشت پوست صورتم نازک و فوق العاده حساس شده بود منم خیلی راه هارو امتحان کردم تا اینکه خودشون ب ندرت کم شدن تو ام خیلی حساس نباش این قرص ها مخصوصا راکوتان خیلی عوارضش خطرناکه اصلا ب این نمیرزه ک سلامتیت ب خطر بیفته