2777
2789
عنوان

خواب سَم😂

196 بازدید | 32 پست

بیدار که شدم ساعت 5و خورده ای بود.

این خواب رو یه مدل دیگشو بازم دیدم.

یکی از بچهای مدرسه خیلی اذیتم میکنه😂

بعد من خواب دیدم که گرفتم میزنمش در حد مرگ😂 دفعه قبلی هم دیدم و نتیجه خوابم این بود که جدامون کردن واسه ترم جدید 😂 کاش میشد...

یه خواب سم تر دیگم دیدم. 😂

یه خواب سم الکی دیگم دیروز عصر دیدم 😂😂

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل خواب یه قاشق سم بخور دیگه خواب سم نمیبینی

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂....

اینو تو کدوم کتاب خوندی؟

معجونی چیزی نداری جسممو بفرستم سرکلاس خودم خونه باشم‍😂

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

حالا خابای من:دارن ب اجبار شوهرم میدن همش باید با استرس پاشم🗿💔

اتفاقا منم دیروز عصر خواب دیدم با یکی عقد کردم یارو مرد😂

من همش خواب تجاوز میبینم 😐

آخه بگو کی به تو نگاه میکنه که تجاوز هم بکنه؟

حالا جالبه مثلاً خواب میبینم تو تاکسی هستم و احساس میکنم راننده داره میبرتم بیابون با خودم میگم واااااای پشمامو نزدم آبروم جلو متجاوزه میره 😐😐😐 یعنی همه چیزو ول کردم چسبیدم به اون 😑

بخدا کاربری دست دو نفره کد تأیید برامون ارسال نمیشه 😑
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂.... اینو تو کدوم کتاب خوندی؟ معجونی چیزی نداری جسممو بفرستم سرکلاس خودم خونه ...

کتاب قورباغه ها پرواز میکننن

نه هری پاتر هم با اون ابهت میرفت سر کلاس درس

معجون نمیخورد که

پاشو جمع کن برو 

هوا به ای خوبی

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
لعنتی با این راهکارت😂😂😂😂 تو دلیل اولین خنده ی امروز من بودی🌹

😂😂😂😂هرمیون همیشه باهوش بود

لعنتی با این راهکارت😂😂😂😂 تو دلیل اولین خنده ی امروز من بودی🌹

خوشحالم که باعث لبخندت شدم عزیزم

انشالله همیشه بخندی😍♥

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
من همش خواب تجاوز میبینم 😐 آخه بگو کی به تو نگاه میکنه که تجاوز هم بکنه؟ حالا جالبه مثلاً خواب می ...

😂😂😂😂😂😂... ای روزگار. منم اینطوری بودم 

چون بچگی یادمه یه متوری انداخت دنبالم منم جیغ میزدم میدویدم بعد اونم می‌خندید بیشتر گاز میداد

کتاب قورباغه ها پرواز میکننن نه هری پاتر هم با اون ابهت میرفت سر کلاس درس معجون نمیخورد که پاشو ج ...

😂✨اون پسر مو زرده تو کلاس ماهم هست واسه همون