2777
2789
عنوان

اسم بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 5080 بازدید | 142 پست
شک نکن تا موقعی که به دنیا بیاد هی قراره اسم‌هاش عوض شن😂من تا دوروز قبل به دنیا اومدنم قرار بود ریح ...

همچنین من هم دوروز بعد از به دنیا اومدنم قرار بود کیمیا باشم بابام رفت شناسنامه گرفت شبنم😂🤭

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫
دختر پناه و آنید خیلی دوستدارم  پسر فکر نکردم راجع بهش☺️

پناه😍پناهِ مامان😭😍

صاحب این اکانت فردی بسیار حساس می‌باشد..لطفا از گفتن هرگونه حرف نامربوط خودداری نمایید☹💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترم زینب خانم

خیلی اسم قشنگیه

زینتِ پدر...همیشه به مامانم میگم چرا اسم منو نذاشتین زینب☹

صاحب این اکانت فردی بسیار حساس می‌باشد..لطفا از گفتن هرگونه حرف نامربوط خودداری نمایید☹💚
خیلی اسم قشنگی دارین😍

مرسی...💕😍

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  
خیلی اسم قشنگیه زینتِ پدر...همیشه به مامانم میگم چرا اسم منو نذاشتین زینب☹

اسم خودتون چیه؟

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  
چه پدر و مادر خوش‌سلیقه‌ای دارین ماشالا😍من اسم دوست برادرم معین هست هروقت صداش میکنه من کیف میکنم ا ...

قربونت برم عزیز دلم😍ذوق زدم کردی😍😍🌹🌹

اره خودمم اسم برادرم رو خیلی دوست دارم 😍😍💖

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
وای وای نیهان کاراکتر محبوبم توی کل سریالای ترکی😍😂سالم و سلامت باشن عزیزم😍💚

عزیزمی😍 تنت سلامت گلم

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

قربونت برم عزیز دلم😍ذوق زدم کردی😍😍🌹🌹 اره خودمم اسم برادرم رو خیلی دوست دارم 😍😍💖

اسم خودتون و خواهرتون هم بی‌نهایت زیباست😍😭ایشالا همگی نامدار و موفق باشید عزیزم😘💚

اسم خودتون و خواهرتون هم بی‌نهایت زیباست😍😭ایشالا همگی نامدار و موفق باشید عزیزم😘💚

مرسی گلم خیلییییی خوشحال شدم قلبم ستاره بارون شد😍💖🌹 همچنین😘😘

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
مرسی گلم خیلییییی خوشحال شدم قلبم ستاره بارون شد😍💖🌹 همچنین😘😘

قربونتون برم😘روزتون هم مبارک💚🙏🏻

قربونتون برم😘روزتون هم مبارک💚🙏🏻

روز شما هم مبااارک😘😍💓🌹

زهرا

اسم شما هم خیلی قشنگه😍😍💕